Bugunde olmadi regl 20 günde 22 günde en fazla 24 günde bir oluyor biraz endiselendim yarın jinelog doktoruma randevum vardi zaten gitmeyecektim hasta olurum diye ama hasta olmadim yarin doktor hamilesin dese büyük bi sok olacam ne yapacağımı bilmym daha bebegim 13 aylìk
Cok kotuydum bugün rwgl olmadigim icin hep kendimi bahçeye attim is yaptim oruçlu halimle bi de oruç tutuyorum acaba oruçtan dolayi hormonlar mi degissti anlamadim en son 1 subatta oldum regl
Genelde ramazanda regl olmayan kadınlar bile regl oluyor bizde ya öyle de bi şey var nedense sizde de şüpheniz varsa baktırın kaç günn gecikti test yaptnzmı
Daha 2 gün gecikmiş pek gecikme olarak görmem ben 2 günü şahsen. 4 gün olmadığım olur bazen stresten. 1 haftayı bulursa test yaparim ben olsam. Hamilelik için de adet beklediğim hafta olmayıp hamilelik belirtilerini yaşamaya başlamıştım. İnternette ne yazıyorsa hepsini sırayla yaşadım sonra emin oldum 1 hafta sonunda test yaptım. Bence birkaç gün daha bekleyin.
Canim her ay ayni çekmiyo mesela şubat 28 çekdi ocak 31 çekdi o yuzden 1 martta olmam lazim diye kafani karistirma 2 gune olursun eger hamile kalma riskinde yoksa kafana takma yani
Doğumdan sonra hormonlar değişiyor bende ayda 1 kere oluyordum . 2 aydır olmadım . Bugun reglıyım o kadar test yaptım . Senin gibi bende korkuyorum ama eşinden eminsen sıkıntı olmaz . Bazen farklı sebeplerden de gecikiyor.
Doğumdan sonra düzene girmesi çok uzun süre oluyor şüpheniz varsa evde test yapın benimde oluyor kızım 15 aylık oldu bazen 10 gün önce olurum bazen 10 gün sonra hiçte şüphe etmem yani henüz normal
Ay kızlar cok sukur mu diym vallah uzuluym mi bilemedim ezana 10 dk kala regl oldumama orucumu bozmadim allah kabul rder isallah mutlu oldum valah kafayi yiyecektim doktora da gidemedim cesaret edemedim cunk6 bebegim çok hyperaktiv ve gun icinde cokkk yoruluyorum yani kendimi aynada bi banyoyu temizleyince goruyorum hisc firsat vermiyor hep qrkasindayim ve ikinci bebek icin hazir degildim