Baybay night bitkisel uyku damlasıni kullananlar

Bebeğimin dişten dolayi uyku düzeni aşırı bozuldu geceleri sürekli uyanıyor zor uykuya dalıyor uykusu hafifledi kendimi hiç iyi hissetmiyorum uykusuzluktan beynim sersemledi çok yoruldum bu damlayı gördüm Drumur başka bi damla önermiş yorumlarda hep bu damlayı söylemişler baktım yorumlar baya iyi bitkiselmiş gece uykularını duzenliyormus kullanan var mı biraz kendimi kötü hissediyorum bunu kullanmak istediğim için ama artık hiç halim kalmadı bitkisel olduğu için de aklıma yattı sizlere danışmak istedim

Damlayı alalı 2 ay oldu sadece 5 kere falan kullandım. Evet ise yarıyor uykudan 40 dk önce veriyorsun daha kolay uykuya geçip gece de huzurlu ve uzun uyku sağlıyor. Damlayı kullanmayı bırakalı baya oldu, bağımlılık yapmasından çok korkuyorum. Kızım 9 buçuk aylık ve şuan hicbisey kullanmiyorum Dr’umuza sormayı da unuttum. Yoksa ki işe yarıyor, diş döneminde olduğumuz için artık bitmiştim ki şuan hâlâ aynıyım. Gece uykularımz yok ve artık gözlerim bile görmüyor. Bilen kullanan varsa lütfen detaylı bilgi versin.

Banada kız kardeşim önermişti işe yarıyor bütün gece huzurlu güzel uyuyor sürekli kullanmıyorum ama kullandığım zaman iki gün kullanip bırakıyorum ama genelde çok huzursuz ağladığı zamanlar kullanıyorum devamlı değil

1 Beğeni

Böyle damlalar bağımlılık yapıyor

Bağımlılık yapıp kendi uykusunu kaciririm sürekli vermem gerekir diye korkuyorum. Bugün aile doktoruna soracağım insAllah

Bende dün verdim ilk defa gece uyandı ama rahat uyudu yine de insallah bağımlılık gibi bir durum yoktur