Ben daha hiç birşey yapmadim . Bu ara eve pas pas bile atamıyorum.Hep uyumak istiyom geç kalktiğımız için gozum kesmiyor birşey. Ama yavaştan başlamam gerekiyor. İsleri bole böle gidecegim . Her gun bir odayi dip buçak silsem bayrama anca yetisirEşim de sağolsun anneme börek yap dedi annengile de yap dedi . Off gozum de kesmiyor
sizde durumlar nasil .
Ay bu enerjiyi nerden buluyorsun kızz ben yarını düşünmüyorum bile bir de 2 tepsi börek heee maaşallah yine de sana başarılar ve kolaylıklar diliyorum
bayram olsun anneme uçuyorumm
Valla afedersiniz sahurun sofrasını iftra yakın toplayabiliyorum hazırlık falan halt yemiş bu bayram biz yokuz bacım ömrümde ilk defa kendimi bu kadar pasaklı gördüm ve sanırım kabullendim
Ben senden beterim sahurdan 1.5 saat sonra cocuklalrin okulu var beslenmeleri vs sonra bebiş kalkiyo oynat yedir degistir yatır uyumuyo tabi geri kalkiyo öğle arası oluyo geri gekiyo buyukler ben kahvaltı vs derken saat ogleni geciyo sonra okuldan cikiyolar yemek istiyo biri saat oluyo 15 büyük oğlanı okuldan almaya gidiyoruz bebişi abisine veripiftar yemeği hazırlıyorum sonra kursları var ona gidiyoruz saat 22 gibi bitiyo eve gelince ödevleri yaptiriyorum yatış 12 yi buluyo bu kalabalık içinde toplamak Cook zor oluyo evi bazen saliyorm ama bu seferde içinden cikilmiyo
Ben üşendiğim icin erteliyorum ne de olsa yine pislencek
Valla öyle yaptım 3 4 gün eve girilmiyo resmen her yer her yerde büyüklerde iyice dagitiyo hunilik olmama az kaldı şimdi başlasam bayrama anca dip köşe yaparım ucu ucuna
Okula giden bi cocugum daha oldugi icin hic bi is yapamadim daha oruc tutuyorum iyce beter oldum evi pk goturuyodu dun anca sildim supurdum.hergun supururdum bide. Bi kac gune regli olucam ozaman halledicem islerimi insallah
Ohh mis seninki daha kolayannengile uç sen benim kaynanam annemgile komşu . Hadi cik cikabiliyorsan işin içinden .
Hahahah haykirdim suan ay çok dogal yazmisin . Emin ol çogu evde buna benzer seyler var .
Bende evi çok daginik girunce negatif enerjiler basiyir hata onceden agliyirdum bnm duzeltigim yeri biri bozunca
simdi kirlenince iyice kirliyom oyle duzeltiyom . Ama cok daginik bir ortamda rahat edemiyom .
Allah kolylik versin gercekten zoooor.
Kiz yine pislencek diy birsey yapmazsak koca evden atar bizi
Benm bebe kucuk ya bn hergun supurmuyom o kqdqr kirlenmiyor ev supurmeyi hic sevmiyorum .
Kendisi yapsın o zaman hangi birine yetiselim bazen yemek yetistirdigime şükrediyorum evim küçük 1+1 2 saatte bitiyor işim bide başladı mı evi alt üst ediyorum isin içinden çıkamıyorum derken çocuğun uyku saati yemeği frlan giriyor araya
Ayy bu ymk insani cok oyaliyor yerken 5dk yiyok da yaparken niye bu kadar bekliyok.
Bende öyleyim rahat edemiyorum ama ramazan beni çok zorluyor uykusuzluk perişan etti beni zorunlu ijtiyaçlar dışında kılımı kıpırdatmıyorum
Benim buyuk kizda dagitmaz ortaligi kendi odasinda takilir zaten ama gunluk supurulmek istiyo ev toz oluyo
Bnm oturma o dam o kadar toz olmuyor da yata odam felaket toz kapiyor neden acaba bi tane odam da yorganlar olduguna mi ne pınsık kokuyor rutubetli bi yer degil . Nerdeyse hergun cami avik kaliyir .