Bayram kombin

Bu arada oğlan çocuklarına göre kız çocuklarına daha güzel kıyafetler var ya

Yaaa çok teşekkür ederiiizz :heart::heart::heart::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

Civilde var slopet canım. Trendyolda da var ordanda bakabilirsin

Offf çok ciksss

1 Beğeni

Kutayyy ne kadan datliii olursun eminimmm :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Yaaaaa evet​:heart_eyes: sizin bayramlıklar hazır mıuıııuuu

1 Beğeni

Bizde ilk gün giyecegiz , diğer günler içinde var

5 Beğeni

Çok tatliiiiş nerden aldın bende diğer günler için yedek alacağım da bulamadık bişey

B& g store dan canım . Ben diğer gün kot , üstüne Kazak giydirecegim, diğer günde dedesi alacakmış daha bekliyorum :slight_smile: almaz ise de sorun yok bir şey uydururum

Çok tatlı olur cihangir :heart_eyes: foto da isterim :heart_eyes: buraya atmasanda dm den atalım birbirimiz2 :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Aynen DM den atarım sen de at, dur bak dün dışarda idik sanki kutayi çektim , bizim oğlan profilden kutayin aynisiiii​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

bunu annem almış

bunları da ben aldım yeter .

Ama 15 Mart kızım 1 yaşına girecek ona uygun bı elbise bulamadım magazadakiler ya çok küçük yada büyük oluyor . Ablasının tütülü elbiseleri vardı olursa onlardan giydiririm . :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Montun beyazida bizde var​:heart_eyes:

2 Beğeni

Arada kız elbiseleri de favoriliyorum buraya atayım doğum günü için düşünürsen :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

5 Beğeni

Cok güzelleri yaaaa

Çok güzel şeyler var gerçekten :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Beyazda vardı beğenmiştim ama şimdi yaz gelmek üzere seneyede giysin diye biraz büyük aldım beyazda büyük bedeni bitmiş birde indirimdeydi çok uyguna aldım :face_with_peeking_eye: klasik anne düşüncesi

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım çok güzeller ya fiyatlarıda uygunmuş :pinched_fingers:t2::pink_heart: ama doğum gününe yetişmez heralde

1 Beğeni

Yaa bu rengide çok güzel cnm :smiling_face_with_three_hearts: hepimiz öyleyiz bende mutlaka büyük alırım :tulip:

1 Beğeni