Bayram kombin

Anneler bayramda erkek çocuk ve bebeklerinize neler alabiliriz kombin yapalım biraz fikir olsun çocuklarım 2 yaşında diğeri 8 aylık

Bunları giydiricem ben mavi ayıcıkli olan bir tık ince kararsızım ama diğerlerini giydirmeyi düşünüyorum

4 Beğeni

Ben henüz almadm fıkir olsun bnda bekleyim :grin:

buda bizim bayramlığımız. Altına bir ayakkabı alacağız tamamız

7 Beğeni

Zürafanin girmediği ev kalmadı :grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

buda bizim cicimiz ayakkabida aldim ayakkabisi dar geliyodu ayaklari tombiş giymeye basladik ayakkabiyi bu arada civilden aldim takimi

5 Beğeni

Aynen :grinning_face_with_smiling_eyes: hamile kalır kalmaz almıştım :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Bizde cuma gunu alıcagız İNŞALLAH 7 kılo bayram şekeri aldık Pet bardak kuran kursuna gelen cocuklara ayrı bir ikram edıcem köyler guzel ya sabah cıvıl cıvıl cocuklar bayram şekeri topluyor şehirde oyle degıldı hiç babam hep seker alırdı kimse gelmezdı hepsini gene bız yerdık burda oyle degıl 7 kılo aldık hala benle eşim azmış aldık dıye konuştuk belkı cuma gene bir fıre verebilirim :grin:

2 Beğeni

Genel de ben trend olan şeylerı asla almıyorum herkes dubai cıkokqta aldı veya yapıp yedı ben ne aldım ne yedım bir deli kuyuya taş atar herkeste o kuyuya taş atıyor

Kız trend olduğunu bile bilmiyordum ben :grinning_face_with_smiling_eyes: ben aldıktan sonra arkadaşım diyince öğrendim. Sosyal medya kullanmadığım için haberim yok bişeyden. Benim kıza daha almadım istiyo oda diyince pembesini de onun kıza almıştım​:grinning_face_with_smiling_eyes: ben trendlerden uzağım ya :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ay eski bayram tadını bende bu sene alacağım çünküüüüüüüüü bayram şekeri bir bebeğim vaaar​:heart_eyes:

1 Beğeni

Biz aldik

2 Beğeni

İNŞALLAH en güzel şeker ALLAH sana bağışlasın :rose:

6 Beğeni

Üffff deri ceket kombinine bayıldımmmmm güle güle giysin :white_heart:

Ben elbise almayacağım doğum gününden kalan elbisleri giydircem. Son dk birsey olmazsa.

2 Beğeni

bende doğum gününde aldığım elbiseyi giydiricem zaten birdaha giyemez :face_with_hand_over_mouth:

6 Beğeni

Ama eğer gömlekle birleşik değilse gömlek yerine başka gömlek giydir bence. 1 yazısı olmasın bayram sonuçta. Düz bi gömlekle kombinle slopeti bence ama sen bilirsin yinede tabi :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: evet haklısın

1 Beğeni

Slopetleri nerden bulabiliriz