Kızlar Selamünaleyküm ben hazır yufkadan baklava yaptım ama acımsı bir tad var 1 tepsi baklava çöp olmasını istemiyorum ne yapabilirim sizce
Aleyküm selam canım ,Yenmeyecek derecede mi acımsı ? Ceviz yaptıysan içine cevizden de olabiliyor bazen geçen gün komşumda aynı şeyi söyledi ben cevize yordum ama yufkada bozuk olabilir tarihi falan geçtiyse
Fındıklı yaptım canım ama bi anlam veremedim ya bn yiyemiyorum ama eşim ziyan olmasın die yiyo koca tepsiyi bitirecek hali de yok anlamadım ya şerbet de şüpheliyim içerisine limon tuzu kattım acaba. Ondan mı
Tereyağın köpüğü alınmazsa oda acılık veriyor diye biliyorum dondurmayla servis edebilirsiniz
Aaaaaa ben onu unutmuştum yeni aklıma geldi ya
acaba ne yapsam acılık geçer
ay çok üzüldüm uyku da tutmuyor yav
O yüzdem olabilir yani dondurma kurtarabilir
Eşimde dedi.dondurma ile srvis yaparsın ama pek sanmıyorum ya acılık damakta hissediliyor
Kurtarabilir belki yani çok anlamam ben genelde yiyici tarafım aklıma o yüzden hemen dondurma geldi
tamm canım teşekkür ederim
Serbetini doktunmu cok civik degilse tekrardan serbet kaynat pekmez yada recel yada bal kullan
Arasini ac yada krema ve cilek yada muz koy icine
Şerbetini döktüm çok cıvık deil dediğin tarifi anlamadım baklavaları birbirinden ayırıp şerbeti mi dökücem