Bayramda da baklava

Kızlar Selamünaleyküm ben hazır yufkadan baklava yaptım ama acımsı bir tad var 1 tepsi baklava çöp olmasını istemiyorum ne yapabilirim sizce

Aleyküm selam canım ,Yenmeyecek derecede mi acımsı ? Ceviz yaptıysan içine cevizden de olabiliyor bazen geçen gün komşumda aynı şeyi söyledi ben cevize yordum ama yufkada bozuk olabilir tarihi falan geçtiyse

Fındıklı yaptım canım ama bi anlam veremedim ya bn yiyemiyorum ama eşim ziyan olmasın die yiyo koca tepsiyi bitirecek hali de yok anlamadım ya şerbet de şüpheliyim içerisine limon tuzu kattım acaba. Ondan mı

Tereyağın köpüğü alınmazsa oda acılık veriyor diye biliyorum dondurmayla servis edebilirsiniz

2 Likes

Aaaaaa ben onu unutmuştum :face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes: yeni aklıma geldi ya :sob::sob::sob: acaba ne yapsam acılık geçer :sob:ay çok üzüldüm uyku da tutmuyor yav

O yüzdem olabilir yani​:smiling_face_with_tear: dondurma kurtarabilir

Eşimde dedi.dondurma ile srvis yaparsın ama pek sanmıyorum ya acılık damakta hissediliyor

Kurtarabilir belki yani çok anlamam ben genelde yiyici tarafım aklıma o yüzden hemen dondurma geldi :sweat_smile::sweat_smile:

:sweat_smile::sweat_smile:tamm canım teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Like

Serbetini doktunmu cok civik degilse tekrardan serbet kaynat pekmez yada recel yada bal kullan
Arasini ac yada krema ve cilek yada muz koy icine

Şerbetini döktüm çok cıvık deil dediğin tarifi anlamadım baklavaları birbirinden ayırıp şerbeti mi dökücem

Cok civik degilse tekrar serbet kaynat
Dok.
Yada gosterdigim sekilde milfoy baklava icine krema gibi.

Yerlestirdikten sonra koy serbeti eger arasina krema koyacaksan cok az.