Bayramlık kıyafetler hazır mı👶🏻

Evet çok güzel bunun sarısı da çok tatlı idi güle güle giysin minnoş:smiling_face_with_hearts:

Teşekkür ederiz ablası:smiling_face:

Bizde yarin almaya gidecez ins esim goturcek gecen sene karnimdaydi 4.5 aylikdi simdi dogdu 6 aylik hatta ilk bayramliklarini saklamayi dusunuyorum​:smiling_face:

Ben de bundan sipariş verdim :hugs::smiling_face_with_heart_eyes: altına da civilden kilotlu çorap bakarım örgü gibi olandan :hugs: ilk bayramimiz çok heyecanliyim

Ben de papatyambaby den aldım çok güzel geldi tavsiye ederim :smiling_face:

Ay bende bundan almıştım gelmedi henüz aynı mı giydircez​:grinning_face:

Bide bunu sipariş verdim hangisi hoşuma giderse onu giydircem :rolling_on_the_floor_laughing::smiling_face_with_heart_eyes:

Ayyy giydirdigimizde de foto atalım buraya unutmayalım inşallah da :heart_eyes::smiling_face:

Yakalı şeyler tuhaf şekilde çok güzel duruyor anlamadım bir türlü :heart_eyes::smiling_face:

Ay evet atalım merak ettim şimdi​:smiling_face_with_three_hearts:

He ya evet bayrama 3 tane elbise aldım resmen bakalım hangisini giydiririm​:grinning_face:

Bizde dun e bebekden aldık :smiling_face_with_three_hearts:

Ewet iyi olur

Masaallah buzde aldik babasi iki takim aldi

Sağol ablası:heart_eyes: sizden de bekliyoruz @Birkirazannesi

Çok yakışmış maşallah ya :nazar_amulet:

Çok teşekkür ederiz ablası:smiling_face_with_three_hearts:

Yaaa :face_holding_back_tears::two_hearts: cookk tatliiii ben düzgünce giydirmedim daha giydirin hen de atarım :heart_eyes: ama çok güzel olmuş maşallah

Çok teşekkür ediyorum

Bizim bayramlık bu bayram dedemiz ve anneannemizden :smiling_face: Giydirdim üstüne tam oldu ama fotoğraf çekmeyi o an akıl edemedim :rofl: Artık bayramda nasipse :smiling_face:

Bizim elbisemiz de bu :smiling_face: