Bayramlık kıyafetler hazır mı👶🏻

Başlığı yazınca bile duygulandım ay. :face_holding_back_tears: Oğlumla ilk bayramımız olacak nasipse. Çıkıp bakma şansım yok maalesef. Şöyle sade ama güzel takım kıyafetler satan aldığınız bir sayfa var mı internette? Bakınalım biraz memlekete de gideceğiz güzel bir şeyler giydirelim. :smiling_face_with_hearts:

1 Like

Ben trendyolda necix markanın ürünlerini beğeniyorum erkekler için aradığınız gibi var mıdır bilmiyorum ama kumaşları gayet kaliteli kızıma sürekli o markadan alışveriş yapıyorum bir bakın isterseniz

2 Likes

Bebeğiniz kaç aylık ? Benim oğlum ilk bayramında iki aylık falandı bir takım bulmuştum atabilirim beğenirseniz bakabilirsiniz :melting_face:

1 Like

Teşekkür ederim bakayım hemenn​:cherry_blossom:

Şu an 6 aylık. Ama 6 aylık kıyafetler olmuyor :sweat_smile: 9-12 aylık lazım

2 Likes

Minigimin cicileri veya minictiy

1 Like

Jammybaby ürünleri çok tatlı ve güzel

2 Likes

Şu takımı aldım şimdilik bide bayramlık alcam

5 Likes

Belki bn almam kızım oglan gibi zaten :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: hatta dusunmedim degil bi erkek takimi aliyil saci uzayana kadar kimse anlamaz oglan der gecerim oglana bnziy zaten​:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:şaka bir yana bebek gormeye gelen oldu 20 takima yakin elbise var suan hangisi gelirden onu giydiririm.

Bu sayfanın kargo ücreti ne kadar birdr kaliteli geldi mi ürünleri bende sayfayı takip ediyorum almayı da düşünüyorum

PTT kargoya veriyorum ben genelde eşim PTT de çalıştığı için oda 80 tl sanırım. Ürünler de çok kaliteli güzel

Bende ilkgünbebe sayfasından aldım. Kargo ücreti olarak 50 tl ödedim ama gayet güzel geldi ve çok daha da güzel şeyler var ama hangi birinii alayım :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: kızım 8 buçuk aylık aldığım 9-12 ama uzun süre giyemez kalıp küçük denebilir yani.

Çok teşekkür ederim kalıpları nasıl peki 2 aylık kızım ama tabi yaşına göre giyinmiyor çoğu bebek gibi 3-6 ay olur mu acaba

1 Like

Teşekkür ederim bakacağım bu sayfaya da :cherry_blossom:

1 Like

Yaaa :cry: benimde oğluşum 2.5 aylık onunda ilk bayramı geçen sene bayramda kurban Bayramında karnimda 2-3 aylıktı bu sene ramazan bayramında 3 aylık olucaz bende duygulandım şimdi

1 Like

Muhakkak büyük alın 2 ayliksa 3-6 ay olur. Uzun gelirse biraz kivririrsiniz. Bizim de asla aynı aynı giymiyor bir iki kere öyle aldim 1 kere giydi o kadar o hataya bir daha düşmem :sweat_smile:

1 Like

Bnde aynı bu takımı sormştum fiyatı pahalı geldi diye almadım :slightly_smiling_face:

Bnm de kızmla ilk bayramım geçen sene ramazan da karnmda 4 aylıktı bn daha hamile iken alışverişe çkmştık çok tatlı bi elbise almştım bayramda onu giydirecem inşallah :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts:

1 Like

Kıyafete göre değişiyor aslında ya bi kaç kez yaptım güzel geldiler ama siz büyüm alın istekli kıyafet almayın. Ben hep aynı hatayı yapıyorum ayına göre alıyorum diğer ay olmuyor. Şuan kızım 6 aylık ama bu takımı 9 12 Ay aldım iyi olur gibi denemedim ama. Güzel yani

1 Like