Bebeğe hergün yatmadan bir muz versem sorun olur mu?

16 aylık oluyor artık bi kaç gece muzu yatmadan vereyim dedim 6 saat uyanmadı çok şükür . Muzdan mı tam net bilmiyorum ama verdiğimde daha uzun uyuyor .
Mucivezi birşey .
Siz hergün veriyor musunuz

Yatmadan önce değilde her zaman gün içinde muhakkak bir tane muz ile 1 tatlı kaşığı tahini karıştırıp veriyorum

Gun icinde veriyorum bir muz armutu seviyo ve bir tanede portakal kemiriyo.kendi istiyo zaten muza muss armuta aymut.

Bende veriyorum yatmadan değilde genelde sabah veriyorum kahvaltıyla aramız pek iyi değil o yüzden sabahları genellikle yer

Yatmadan yarim saat önce muz veya yoğurt verirseniz, melatonin salgılamasi kolaylaşır ve evet daha uzun uyur.:white_flower: sadece miktara dikkat etmek gerekiyor.

Gunluk meywesi i yiyor muz mandalina armut ne warsa gidip kendi aliyo istiyo yatmadanda bisiler yedirip yatiroyorm acikiyo yoksa

Bnm ki bütün sade yemiyo çok çok az ben püre halinde veriyorum genelde akşam üstü ara öğün olarak veririm armutla karılıtırp bebek irmiği ile öbür türlü sevmiyor midesi bulanıyor

Benimki de cok sevıyor ben gunduz veriyorum meyveyi aksam verme demıstı bızım doktorumuz enerji verdıgı ıcın

Gündüz vermediysem akşam uyumadan öncr sadece bir tane veriyorum

Sağolun bende alşam saatte vermemeyeyim o zaman

Ne veriyorsunuz meesela akşam saatte yemek yemez yerse muz yada zatene mziriyorum muhakkkak

9 da uyuyor 8 8 buçuk gibi veriyprum ama daha erken vericem sanırım çok sağolun

Evt bir kac saat once canim versen iyi olur afiyet olsun bala

Gece yatarken biskuvi yapiyorum bazende kavrulmus unu sutle karistiriyorum icip yatiyo tok tutuyo

Bazen gündüz ara öğün olarak veriyorum öğle yemeğinden sonra uyuyor uyanınca yiyor bazende gece uykusuna geçmeden birkaç saat önce yoğurt, muz ve bebe bisküvisini karıştırıp veriyorum hatta bazen içine ceviz, badem, fıstık ya da fındık gibi kuruyemiş rendeliyorum.

Uykudan önce gerçekten çok etki ediyor bıgğn biraz daha erken verdim artık :wink: