Bebeği gece uyumayanlar toplansin

Merhaba annecanlar… bebeğim 2 ay 7 günlük ve doğduğundan beri gaz sancısı ve uyku sorunuyla boğuşuyorduk. Ağlama krizleri katıla katıla hem de​:relieved: ne gaz damlaları ne de masaj işe yaramıyordu. Yine öyle bir gecede son çare kovayı yarıya kadar banyo yapacak gibi bir sıcaklıkta su ile doldurdum ve koltuk altlarından tutup kovaya oturttum. Suya girer girmez sakinledi. Suyun içinde karnına da masaj yaptım oturtup kaldırdım hafif hareketlerle. 20-30 dakka arası uyguladım bunu. Tabi suya sokmadan önce odaya küçük elektrikli soba yaktım ısındı oda ve çıkarana kadar da soba açıktı bunu atlamayın yoksa su hemen soğur ve üşütür bebiş. Çıkarınca da emzirdim ve uyudu hemen. Bunu yapınca bebişim ilk defa rahat rahat ve uzun süre deliksiz uyudu. Belki birilerinin işine yarar diye paylaşmak istedim. Allah kolaylık versin hepimize sağlıcakla kalsın bebislerimiz​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende denemiştim bunu ve doğalgazın derecesini yükseltmiştim bende. Rahatlamıştı. :smiling_face:

Merak etme canım benim zamanla biraz daha uyku konusunda rahatlıyor insan.

1 Beğeni

İnşallah öyledir ya benimde bebeğim 4 aylık hala uyku sorunu yaşıyorum Allah’ım tüm annelerin yar ve yardımcısı olsun annelik çok emek istiyor :palms_up_together:

2 Beğeni

6 aydan sonra rahatlıcan. Benimde bebeğim öyleydi 6 aydan sonra çok rhatladım şuan gece güzel uyuyor

2 Beğeni

İnşallah :dove::white_heart:

1 Beğeni