Kızlar bebeğim 4 aylık uyku saatleri değişti gibi gündüzleri pek uyumuyor akşam 8 de uyuyor 1 saat falan snra gece uyumuyo şu an da uyutmaya çalışıyorum esniyor gözleri kızarıyor ama uyumuyor kendi dönüp uyuyor aslında ama uyutmaya çalışmali miyim yksa ona kalsa uyur ilgilenmezsem fln ama uyutmaya çalışıyorum
Şuan benimkide aynı 4 ay 8 günlük olduk ne gündüz uykusu var ne gece perişan etti beni memede ağlıyo tutmak istemiyo ayagımda sallıyorum kıyameti kopartıyo
“Uyku, güvenli baglanma ve bebeginiz” kitabinda 1 saat ugrastiktan sonra hala uyumamissa devam etmeyin diyordu. Bence de 1 saat uyutmaya calismak bile cok yorucu, biraz mola verip dinlenin en azindan, huysuzluk yapana kadar da tekrar denemeyin derim.
Benim bebegim de 4 ay 9 günlük 1.5 aydır gündüz uykulari ile savas veriyoruz resmenn. Doktorlara soyledim kac kere uyutamiyorum diye.
Bana hep büyümede gerilik olur, kilo kaybi olur diyorlar hep. Çözüm onermediler hic. Cok uyku ilacı vermeyi düşündüm. Uyusun diye bu sefer cevrem engel oldu. Uyumadiginda cok miz miz oluyor. Emerken uyukluyor bırakınca ağlıyor. Vitamin eksikliginden yazıyordu internetten. Ben vitaminlerini dogru duzgun vermiyordum açıkçası. 2 gündür vermeye başladım. 1 2 saat uyuyor yine ama bu sefer de gece uyutamiyorum. 12 1 e kadar sürüyor. Bide oyle dene canım. Vitaminlerini ver sabahtan oglen verince asla uyumuyorlar. Oyle dene.
Tmm teşekkür ederim canim sabahları veririm artk
Bugün bebişin uyku rutini nasıldı canm ayağında sallayoe musun uzun süre snra saat 8 de uyutmayo başardım inşallah uyanmaz sbaha kadar
Ne Vitamini veriyorsunz
Salliyorum uykuya daliyor bıraktığım an gozlerini açıyor uykusunu almis bir sekilde Sadece 2 gun guzelce gunduz uyudu daha yok