11 aylık hala bebek kuvetinde yıkıyoruz. Siz duşta yıkamaya başladınız mı acaba
Bende küvetim kırıldı yenisini alayım falan derken kucağımda duşta yıkamaya alıştı şimdi de küvete girmiyor tabureye oturuyorum o bacaklarımın arasında dik duruyor ben fıskiye ile yıkıyorum çok daha kolay oluyor 10 buçuk aylık
Ay tam anlamadım taburede ayakta nasıl duruyor
8 buçuk aylık kızım son 1 aydır küveti duşa kabinin icine koyuyorum içine oturtuyorum oyalansin diye önce kendim yikaniyorum sonra bebeği yıkıyorum ama kucağımda denedim ilk yok cesaret edemiyorum sampuanlayinca kayıyor çocuk düşürürüm diye korktum oturtmustum yere . Yapanlar nasıl yapıyor bilmiyorum ayakta yapamıyoruz biz
7 aylik kuvete devamke
7 ayligiz kuvette yikiyoruz ama bel agrim var egilip kalkamiyorum dun mama sandalyesini sokduk dusa kabine orda yikadik cok rahat oldu artik oyle yaparim
5ay 11 günlük eğer hava sıcaksa eşim kucağına alıyor banyoda yıkıyoruz duş başlığıyla bize kolapy oluyor ve sanırım banyoyu seviyor
Çok mantıklıymış bende deneyeyim kuvet artık zor gelmeyr başladı
Bende hala bebekken aldığımız küvette yıkıyorum ama durmuyor dün kaydı içinde düşüyordu bende leğen aldım yuvarlak plastik onda yıkamayı düşünüyorum eğlensin
Esim kucagina aliyor ben yikiyorum kuweti baya oldu birakali
6 aylık olduğunda banyoda yıkamaya başladım
Valla artık taö eğlenme zamanları
Teşekkür ediyorum bende öyle yapıcaö bakalım
Vakumlu banyo oturağı var ona oturtup yıkıyorum duşa kabinin icinde kolay oluyor bazen o onda oturuyor ben yikaniyorum sonra onu yıkıyorum cikiyoruz
Biz 4 aylikken kucagimizda yikamaya başladık. Ya ben ya babasiyla giriyor banyoya ama bu seferde kuveti unuttu, korkuyor.
İki haftadır annemlere köye geldm eski tip büyük leğen var onun içine oturtup yıkıyorum ilk başlarda bende o da korktuk ama alışıcaz inşallah eve gidince de duşa kabinde oturtup yıkarım heralde Küveti bırakma zamanı geldi
Aynen bizimde
6 aylıkken banyo oturağında yıkamaya başladım
Aldım vakumları koptu ya
Benimki kopmadı daha ama bakalım nereye kadar gidecek