Bebeği uyuyan var mı?

Kızım bugün tam 14 aylık oldu 2haftadır bu şekilde ne zaman biter pekş

1 Beğeni

1 ayı buldu ağlamaları bizde . Çok aşırı tedirgin olmuştum ne yaşadık hala tam bilmiyorum ama ben atak dönemlerinde korktuklarını düşünüyorum . 18. Ay bitince de bir daha yaşamadık çok şükür

Sizin bebeğiniz kaç aylık

16,5 aylık kızım 1-2 haftadır çok şükür uyuyor ama tabi 3-4 saatte bir uyanıyor mama içiriyorum hemen geri uyuyor. Ama o aylarda o kadar sık uyanıyordu ki ben de çok zorlanıyordum. Ben farkettim ki aç olduğu için uyumuyormuş mamayı her uyandığında teklif etmeye başladım ve o zamandan beri mamasını içip uyuyor. Akşam 10. 30 gibi uyudu diyelim, 3 gibi uyanıp mama içiyor ve uyuyor, sonra da 6-7 gibi uyanıp tekrar mama içiyor veya emip uyuyor ve 9-10 arası uyanıyor. Ben de akşam yatıp sabaha kadar uyusun isterdim ama beni emdiği dönem sütüm az olduğu için saat başı uyanırdı. Eğer siz de aç olmadığından eminseniz karnı doyuyor ve yine de uyanıyorsa o zaman dişlerden olabilir. Diş ağrıları olduğu zaman kızım da daha sık uyanır veya gece uykusuna çok zor geçer ve geç uyur. Yine de 16 aylık olduğumuzdan beri biraz daha rahatladık diyebilirim.

Gece beslenmesini bırakmıştı şimdi uyanıyor uyumuyor diye mama veriyorum mecburen bende sonrasında sallayınca uyuyor aslında açlıktan uyanıyor desem çığlık kıyamet uyanmazdı hiç

Ağlayarak uyanıyorsa o zaman diş ağrıları olabilir gerçekten

Bu saatten bildiriyorum bebeğim 18 aylık şu zamana kadar her gece deliksiz uyurdu şükür maşallah subhanallah. Azı dişleri de çıktı şu 4-5 gündür imkanı yok yatıramıyorum kızlar uyuyor ağlayarak uyanıyor ve saatlerce yatmıyor şuanda da aynı durumdayız hala uyuyor 10 dakika geçmeden ağlayarak uyanıyor. Diş desem diş için bu zamana kadar hep tetagil kullandım hepte faydasını gördüm anında kesiyor bizde. Onuda verdim yine yok delircem galiba banada bi akıl verin

Taam sizde bir yabancı mersinli veya muzlu vs. yoğurt karışımı yapın hüptirik misali . Ama hasta olmasın evinizin içi gayet sıcaksa normalse yani öyle verin az az minik minik dilini bile değdirmesi iş görür 2 3 güne bir verirsiniz huzursuz oldukça .yaptıktan sonra da su vermeyi ihmal etmeyin

20 aylık

Merhaba canım bebegin hep öyle miydi bilmiyorum ama benim kızım hep böyleydi. Şuan 17 aylığı geçti yenidoganken bile cin gibiydi hala öyle. Gece aniden uyanıyor saatlerce uyumuyor. En yakın örnek su an hala uyutmaya çalışıyorum 1saati geçti. Çok direniyor uyusa bile hemen geri kalkıyor sanki savaş açmış uykuya. Her tahlili yaptırdık bi sorunu yok cok sükür. Gitmediğim doktor uzman kalmadı. Hiçbiri uyumaması icin bi sebep bulamadı. Huyu böyle diyorlar. Ben artık kabullendim. Uyumayacak diyorum kendi kendime cünküumut ettikce ben hırpalanıyorum. Zaten cok zor bi cocuk. Emerken meme bağımlısıydı doktor memeyi kes uyur dedi kestik 2 hafta düzelir gibi oldu simdi yine aynı. Her sese kalkıyor. Uyurken yatakta adeta horon tepiyor sabit 3 dakikası yok. Uyanıkkende aynı sekilde hiçbi oyuncakla 5 dakika oynamıyor hep tehlikeli isler pesinde. Velhasıl uyumayan bebek diye bir sey malesef var. Ne uyku eğitimi ne baska bi sey fayda etmiyor bazen. En iyisi kabullenip sabretmek. Elbet bi gün uyuyacaklar.. Allahım yardımcımız olsun