Bebeği yemek seçmeyen anneler nasıl oldu

Çoğu kişi kendi yemeklerimizden verdim onşekilde seçmedi diyor ama her kendi yaptığımızı ebbek yiyebilir mi o zamanlar . Mesela salça koyuyoruz vs vs

1 Beğeni

Ben yediriyorum canım tadim olarak veriyorum şimdiye kadar seçmedi hiç her seyi yiyor

Ek gıdaya yeni geçtiyseniz kendi yemeklerinizden vermeyin salça tuz şeker bebişlerimize yasak eğer kendiniz yedirmekte Zorlanıyorsanız BLW yöntemini araştırıp deneyebilirsiniz 11 yaşında oğlum var onu da ben blw yontemı ile yedırmıstım Hiç yemek ayırmaz her yemeği yer altı aylık kızım var onuda suan yarı blw yarı kendım yedırerek ılerlıyorum BLW yontemı bura sabır ısteyen bır yöntem ama çok etkılı

Ben 4 aylikken basladim tadima iki uc cay kasigi allaha sukur yemedigi icmedigi bisey yok tabi yasina uygun.

Mesela neler veriyorsunuz makarna vs mi kendi yemeklerimiz salçalı olmuyor öu

1 ay oldu ek gıdaya geçeli şiödi ne vericem bilemiyorum

Neler veriyorsunjz

Brn onun çoğu yemeklerine de 1 tk kadar salca katıyorum. Makarna denemedm hiç kabiz oluyor fazla gıdalarda. Atıyorum sofra da kuru fasulye nohut barbunya gibi yemeklerden var ona tuzsuz 1 yemek kaşığı kadar ayırıyorum yediriyorum

7 aylık mi bebeğiniz yine ona özel yapın sebze corbalari etli kıymalı yapın ama tuz yok ortak yaparsanda piştikten snra bebege biraz ayırıp tuzunu daha snra ekle aksamlarida uyumadan önce yemek verme cnm irmikli cestitleri dene gece gazı çok oliyo

Ben de 4 buçuk ayda başladım tadimlara. Çok baharatlı ya da tuzlu salçalı şeyler hariç herşeyden verdim. Sekiz aylık şu an herşeyi yiyor şimdilik. Umarım böyle gider

Yasini gectigi yiyo herseyi hemen hemen
Kahvaltida ekmek bizimle beraber
Ekmegine bisey surerim.
Mutfak makasiyla keserim fistik ezmesi recel
Cikolata surme peynir felan. Cay yada sutle islatirim.
Sonra mama yine 220 veriyorum genellikle

meyveyi biskuviyle veriyorum genellikle
Meyveli yogurt yiyo
Pekmezli toz pap ile karisim yapiyorum
6 kasik mama
1 kasik pekmez
1.kasik ceviz
Sut
1.adet muz.

Aksam yemegini de.yogurtla.veririm hep
Ne yerse
Makarna olsun sebze yemegi olsun
Normal sut de iciyo kucuk paket pipetli
Herseye mama mama diye dolaniyo

Bende her yediğimden tadim yaptım 4 aylık olunca şuan her şeyi yiyor çok şükür

Mesela geçen kıymalı hazır öantı varsı tuz atmadan onu yoğurtlayıp verdim sizde o ieklide mi yaptınız nohut olsun şey olsun ezip verdiniz galiba hep . Birde sindirimi zor olur dedikleri nasıl oluyo

Ben icecigini veriyorum tuvaleti geldigi zaman oturtuyordum ben.

Ben bebeğime şekersiz komposta içiriyorum bagirsaklarına çok güzel etki ediyor yani diyelim siz bir tabak yiyorsanız ona 5 kaşık ezip yedirin sindirimi abartılmadığı sürece zor olucağını sanmıyorum. 5 çocuk annesiyim