Bebeği yeni tatlara farklı dokulara çok karşı olan anneler varmı?

Kahvaltıda tek öğün yer yanına asla zeytin peynir çikolata bile denemez . Akşam yemekleri mesela pilav köfte ikis aynı anda görsün normalde yediği köfteyi ağzına sürmek istemez . Geçen haftalarda kuzenim geldi duyusal etkinlik deneyelim diye elini sürdü ve irkildi . Ama oyun hamuru kum vs severek oynuyoruz dokunuyor şuan . Bunlar normal mi sizce ilerde iki ürün aynı anda yediğini görür müyüm ?:rofl:
İnstada yine karşıma tam bu çıktı yeme bozukluğu vs diye sormak istedim

14 ay 8 günlük bizde akşam yemeklerinde 2 çeşide yeni çıktık şükür sadece çorba içerdi akşamları şimdi çorbayı az iciriyorum ardına diğer yemeklerden yediriyorum hepsinden 2-3 kaşık şükür yiyor

Evet en azından tadına baksa şükür edicem bende 20 aylık oldu ;(

Sevdiği bir yemeğin arasına başka bişey verdiğinde yemiyor mu mesela makarna seviyor bir makarna verip ardından başka bişey verdiğinde yemiyor mu ben öyle öyle alistirdim mesela önceden 1kase çorba içirip ardına başka yemek yedirmeye çalışıyordum çorbayı azaltinca diğerlerinde yemeye başladı yemediginde de dediğim gibi araya sıkıştırıp veriyorum çaktırmadan

1 Beğeni

Sizin aylarda evet yerdi büyüdükçe yemiyor ağzından çıkartıyor şimdi umarım geçiçidir

Zaten makarna gördü mü yediği mesela tavuğu bile yemiyor çatala bakıyor bakmadan versem çıkartıyor değişik bi şey oldu :rofl:

Amaaan biz ne halt yiycez acaba gözüm korkuyor

1 Beğeni