Kızlar bebeğim 3 ay 2 günlük yüz üstü dursun istiyorum ama en fazla 3 4 dakika sonra ağlamaya başlıyor ellerini gözüne götürüp kaşıyor acaba daha erken mi diyorum
3-4 dakika gayet iyi bence gün içinde tekrarla bıkac kez yeterli . Ya durmayadabilir çocuk sevmez istemez sadece kaslari gelişsin diye bı egzersiz çok da şeapmamak lazım ben o kdr da durdurmuyorum valla 1-2 dk tamam
Benimki üç buçuk aylık aynı sizinki gibi hemen agliyo
Daha çok küçük 3 4 dakika bile iyi duruyormuş çok da zorlayıp mutsuz etmemek lazım, zaten egzersiz amaclı birşey büyüdükçe kendi duracak
Kısa kısa aralıklarla yapın. 3-4 dk uzun olabilir çünkü gün içine yayın bence süreyi 1-2 dk kadar hem yorulmaz da
Benimkide durmuyor b3n dizime uzatıp yapiyorum oyle daha uzun duruyor ve başını dahaa iyi kaldırıyor
Benimki 1.5 aylık epey duruyor ben almazsam bazen destekleyerek yapıyorum ama duruyor epey şimdi sizler 3 4 dk uzun diyince bir düşündüm
Erken degil ben 1 haftalikti başladığımda. Benim oglumda sevmiyor ama oyuncaklarla vs kisa kisa gunde 3 4 kez durmasını sağlıyorum.
Maşallah o zaman destekleyin çok faydalı tummy time çünkü :)))
Benim bebeğim 2 aylık oldu, uzun süre durabiliyor. Ben çok erken başladım yüzüstü tutmaya. İlk başlarda kısa kısa tuttum, sonra arttirdim süreyi yavaşça. Hoşuna gitmediği zamanlarda zorlamiyorum. Ama ellerini başının altına doğru getirip dirsekten desteklerseniz, sizde elinizi bebeğizin çenesine dokunmadan aşağıdan tutarsanız daha uzun tuttuğunu ve daha dik tuttuğunu görebilirsiniz.