Bebeğim 4 aylık 4 günlük

Kizlar oğlum 4ay 4 günlük bugün çok öksürüyor ne olur başına gelen varsa bana bı yol gostersin

1 Beğeni

Doktora goturmende fayda var bildigim kadariyla 4 aylik bebege oksuruk surubu verilemiyor

Arkadaşım bunu önerdi burnu akıyordu bunu kullandım iki güne gectı biti ben antibiyotik kullanmak istemediğim için bunu aldım

Wefood marka keçiboynuzu özü yarım çay kaşığı kadar verebilirsiniz balgamda attırıyor. (Pekmezi değil özü olacak)
Göğsüne ve sırtına çörekotu yağı sürebilirsiniz. :smiling_face:

Tamam yarın hemen Alıcam Allah razı olsun

Bunu nasıl kullandın viks var bundan bende sürüyorum ayaklarına falan siz nasıl kullanıyorsunuz anlayamadım da net yazabilirmisin rica etsem

Aynen yarına aldım randevuyu diğer oğlumda hasta öksürüyor Allah’ım hepsine şifa versin rabbim :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

Bebeğin göğüsüne ve sırtına masaj yap sonra ayak altına sür çorap giydir uyusun …
Şifa olsun İNŞALLAH. Cnm :cherry_blossom::heart::palms_up_together:

1 Beğeni

Vallahi bende yapıyordum göğüsune ayaklarına aynen hem çorap giydiriyordum göğsüne ılık bez koyuyordum ama sırtına yapmiyordum yapiyim bundan orayada süreyim orayada Amin inşallah şifa olur @Züleyha teşekkür ederim cnm :heart:biz aslında buradan o konuyu açmak istemedim benim 2 evladım var Allah bağışlasın biri 5 yaşında biride işte 4 aylık bebeğimle geçen gün ölümden döndük büyük oğlum zaten hastaydı öksürüyor su auanda da Van da yaşamak zorundayız burası çok soğuk lojmana taşındık düzen tuturamadilar petekler yanmadı çocuklarım hasta oldu neyse çok anlatılacak varda burası yeri değil tekrardan teşekkürler cnm​:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Rica ederim canım ne demek :cherry_blossom::heart: ALLAH bağışlasın hayrlı evlat olsunlar İNŞALLAH evet van soğuk bilirim bnim memleket ağrı oldugu için bilirim

Cok cok geçmiş olsun İNŞALLAH şifa olur

1 Beğeni

Teşekkür ederim Allah razı olsun evet bilirsin buranın soğuğunu ben Antalya’nın normalde biz buranın soğuğuna alışamadık benim çocuklar da öyle bebek buralı oldu Van edremitli Allah razı olsun tekrar tekrar teşekkür ederim cümlemizin çocuklarını kurban olduğum Allah bağışlasın şifa bekleyen bütün bebeklere Allah’ım şifa versin inşallah :heart::rose::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

AMİNN ECMAİN :palms_up_together: rica ederim ne demek :cherry_blossom::blush:

1 Beğeni