Sabah çok erken 6 6.30 gibi kalkıyor haliyle 3 4 uyku yapıyor 5te uyandığı için en son 8de uyudu şimdi ama 9 10 olması için nasıl ayarlayabilirim
Erken kalkmasi gec yatmasindan iyidir. 6 6.30 erken ama anormal bi saat degil aslinda, 5te uyandiginda hemen tekrar uyutmayi deneyin 5-6 gibi uyumadiysa tekrar uyur muhtemelen.
Araştırdığım kadarıyla bu aylarda bebekler için uyanma saati 6 veya 7 ideal olarak. En geç 8de kalkmalı diyorlar sabah. Ve yatış saati de 18.30 20.30 arası yine ideal olarak. Aslında bebiş biliyor doğru olan saati
Ve birkaç saat gec yatması da kalkış saatini değiştirmiyormus. Benim bebis yeni 5 aylık oldu gerçekten de bazen 7 de bazen 8de uyuyor ve aynı saatte uyanıyor hep sabah
Masıl yani 5 6 gibi uyumadıysa dediğiniz nedir
Evet gerçekten doğru. Gece geç yatsa bile aynı saatte kaşkıyor . Siz uyku rutini yaptınız galiba. Bana 8 çok erken gibi geldi de . 8de uyuyup sabaha kadar uyuyor mu sizinki ( gece emerrk tabiki )
Toplam kaç saat uyutuyprsunuz gündüz
Son uykusunu 5 6 gibi yaptıysa ben yorulana kadar uyutmuyorum. Telefonla ailemle görüştürüyorum. Oyun oynatiyorum. Saat 21 00 gibi uykuya gecisimiz basliyor. En gec 22.00 gibi tam uyumus oluyor. Ama bu duzen her zaman ayni gitmiyor degisebiliyor. Ama o saatlerde uyumaya alistigi icin uykusu geliyor direk
Son uykusunu 5te yaptı evet 8de yorudlu hıyzuslandı uyudu . Belki misafir gelmese 6ya kadar uyurdu ve 9da gece uykusu yapabilirdi galiva
Kaç aylıksınız
5 ay 28 günlük
Gündüz kaç saat uyutuyorsunuz peki
Gündüzleri daha yeni uyumaya başladık diyebilirim. Gunduz uykusunu hic yapmıyordu acikcasi max 20 dk ydi. Simdi duzene girdi gibi 3 4 uyku yapıyoruz
Gündğz hiç uyumasa da 9a kadar duruyor muydu
Sabah 2 saat
2. Uyku 1 saat
3. Uyku 40 dk
4. 40 dk
Durmuyordu yorgun dustugunde aksam 8 sabah 8 e kadar uyuyordu
Beimkşde 4 buçuk aylık 6 630 gibi güne başlıyoruz bazen hemen 1 saat sonra uykusu geliyor uyutuyorum . Gelmezse 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum. Çok şükğr genelde 2 saatte bir uyuyan bir bebek … bana sadece 8de uyuması erken gibi geldi de . Yani 8de uyuyup 11dw kalksa sonra uykusu aralanacak geri uyumaz gibi düşünce geliyr aklıma
Buraya yazdıklarınız heegün aynınsatte mi uyuyor yoksa kayma oluyor mu
Bebekten bebege degisiyor uykuya alisma evresi ama bi dene istersen oyle rutin olunca o sekilde gidiyor ve sende rahatlıyorsun.
Benimkide çok şükür 9 veya 8de uyuyor misafir gelmezse çok rahat . Bugün 8de uyudu 10.30da kalktı emziridim uyuyakaldı hemen. 8de uyuyup uyandıgında göğsümde uyutmaya çalışayım direkt hep o zaman
8 9 gibi yatırımca ilk uyandıgında geri nasıl uyutuyorsunuz siz peki emiyor mu