Başlarda yorucu gelmiyordu ama şimdi yürüyor bir dkakdı durmuyor hep peşindeyiz evde tek uyku 9da uyuyor en erken birde yine 6 6.30 uyanınca çıldırmalık . İki gündür uyansa da ayağımda sallatmaz normalde onjn da uykusu mu var bilmiyorum sallayarak uyutmaya çalışıyorum 8de uyandı dün . Bu şekilde alışır mı sizce 8e ?
Aslında bebeklerde normal uyanma saati 6:30 7:00 olarak kabul ediliyor.? Açıkçası beterin beteri olduğu için mi bilmiyorum 9da yatıp 6da kalkması bana hiç anormal gelmedi ![]()
Gündüz uykusunu saat kaçta yapıyor? Belki onu ayarlarsanız değişir sabah uyanma saati
Gece kaç defa kalkıyor
2 aydır öyle bizim. 10 ay 20 günlük. Gece 9 veya 9 buçuk uyur sabah 6’da kalkar kurulu saat gibi. Mevsimine, biyolojik saatine ve ayına göre normali bu. Gece ne kadar geç de yatsa sabah yine 6 de kalkıyor. Gündüz fazla da uyusa uyumasa da yine 9 buçukta uyuyor hiç şaşmaz. Gündüz 3 uyku yapıyor 3 saatte 1 bazen kısa bazen uzun.
Gece kalkıyormu
Diş çıkardığı için evet saat başı uyanıyor. Ondan önce 2 kere falan uyanmadan emip geri daliyordu uykuya.
Bnm ki de öyle çok sık uyanıyor eskiden öyle değildi dediğin gibi iki defa uyanmadan emip kendi kendine dalıyordu ama iki aydr on on beş dakika da yarım saatte bir uyanıyo bi saat kesntsz uyuduğu olmuyo çok zor geçiyor yaa Allah yardımcımız olsun inşallah
Benimkide sabah çok erken kalkıyor ama ben yatakta biraz oyalayip emziriyorum emerken geri uyuyor 9 9 30 gibi güne başlamis oluyor gece on on buçuk gibi uyuyor bazen inat edip 12 yi buluyor ama sabah kalkma saatleri genelde ayni
Yok devam emmeye çok düşkün gece gündüz.
Biz de 1 yaşındayız akşam 9 da yatıyor sabah 7 de kalkıyor gece 2 defa uyanıyor emziriyorum geri uyuyor. Gündüz 10 da uyuyor 1 saat kadar sonra 2 yada 3 te uyuyor 1 saat kadar bence değişmiyor her çocuk nasılsa öyle devam ediyor. Tabi benim oğlum tutunarak her yeri geziyor ama kendi halinde yürümeye başlamadı
Bnimkide öyle 1 saat daha geç uyansın diye alıp uykulu gözüyle yatağıma koyuyorum öyle emziriyorum uykuya dalıp uyuyo bnde rahat ediyorum o da .