3 gun tutum oruc sutumde cok fazla azalma olunca biraktim rezene cayi ociyom arada .
Hosaf yapiyom onu iciyom icinde
Kuru uzum ,ceviz,hurma,dut kuru,kayisi kurusu,corek otu ,susam ,birazda seker atip kaynatiyom onun suyunu iciyom bu ara bebegim emiyor dıye hic sagim yapmadim . Ama merkeze gidince alayim bunu da ttsk ederim.
Emmedigi zaman 3 saatte 1 derler ama 2 saatte 1 sağım yapıp uyar bence 10 dk sağım 20 dk ara yaparak uyarı verince süt gelmeye başlıyor yeniden hastaneye gittiğim zaman denedim ben de. Bir de çok su içiçez 3 litre. İnşallah etki eder canım kendini de sıkma çok geçici bir şeydir inşallah
Ne mama kullanıyorsun ki tadını mi begenmiyor ay Allah’ım bide bunlar çıktı yarabbim bizimki de hasta diye yemiyor 2 gündür ek gıdaya geçmiştik bide herşeyi biraktik
Bebelac kulaniyom . Ya benimki atak haftasinda galiba . Uyku suresi kisaldi ,mama reddi ,meme reddi,hep ilgi kucak istiyor,valla sadece gece kundak yapiyordum 2 gundur gunduz de kundak yapiyom . Yolsa uyumuyir elleri dogru durmuyor.
Biz de Bebelac kullanıyoruz tadı da çok güzel aslında . Evet bir atak olabilir olsun iyidir büyüyorlar sonuçta bide son 2-3 gündür başka zaman olsa kafayı yerdim çocuk aç diye ama inan aciktiginda öyle bir yiyor ki için rahat olsun
Ilk gun korktum da simdi atak haftasi diye değerlendirme yaptim o yuzden korkmuyom
cunku nesesi yerinde bal kabağımin![]()