Uyudu her zamanki gibi koydum yan odadaydim uyandığını duymadım ağlama sesiyle girdim odaya yere düşmüş yuzustuydu galiba sol bacağının utune düşmüş oynatıyor ama çok aktif değil huysuz birwzda ne yapıyım 8 ay 1 haftalik
Cook geçmiş olsun bizimde 3gun önce düştü kanepeden sırt üstü çok şükür bişey olmadı ama sanırım baza yüksek kusma göz kayması vs varmı bacağı agrimis olabilir biraz takip et huysuzlugu devam ederse acile götür istersen bacağına bişey olmamıştır inşallah
Ölçtüm boyu kadar yükseklik bacağını oynatmaya başladı az öncekinden daha iyi şükür 2 saat oldu düşeli hala uyutmadim ne zaman uyutabilirim acaba
Ben 1 saat sonra uyutmuştum çünkü dayanamamamisti uykuya uykusu varsa uyut uyaninda gözlemle gene biraz göz kayması kusma yoksa bişey olmaz inşallah arkadaş bana ağız içinde kırmızılık varmı bak demişti sende bir bak istersen
Uyudu şimdi uyandiginda bakarım Allah razı olsun
Ne demek canım çok geçmiş olsun tekrarı yaşanmasın inşallah çok kötü bişey valla
İlk oğlan çok düştü 5 6 kere altını değiştirirken arkamı donsem atardı kendini yere şükür hiç bişey olmadı 11 yaşında şimdi 8 yaşındaki hiç düşmedi abisi hep yanındaydı tek kalmıyordu çünkü bunda da ilk defa oldu ama ders oldu bı daha asla koymam bazaya kendi besiginin kenar tahtaları kırıldı yenisini taktik bı sefer beşik gıcır gıcır ses çıkardı çocuğu uyandırdı bizde geri çıkarmak zorunda kaldık yeni beşik alacaz ama en erken bı kaç aya yere minder koyup üstüne yatiririm daha iyi yükseğe yatiramam o korkuyla
Benmkide 5 aylikken dusmustu yuz ustu bulduydum sukur bisey olmamisti rabbim korusun gecmis olsun
Ahh bende çok korktum valla ilk düşüşüydü yere yatınca da düşüyor daha demin minder gibi yer yatagindan döndü halinin üstüne tak kafayı vuruverdi nazar mıdır nedir artık
Benim bebeğim de dün düştü hatta konu açmıştım geldiğimde yüzüstü bir şekilde yerdeydi aynı yatak odasında bazamdan düştü hemen kaldırdım ağzına baktim, bıngıldığına baktim, herhangi bir yerinde morluk kızarıklık var mı ona baktım ellerini kollarına bacaklarını oynatabiliyor mu kendi haline ona baktım. Göz takibini yaptım sağa sola gözlerine bakabiliyormu diye. Çok şükür bir şey olmadı doktora sordum eğer kusma dalgın bakışlar halsizlik tepki vermeme ciddi huzursuzluk olursa eğer o zaman hastaneye gidersin dedi ama onun dışında bunlar yoksa bebek günlük hayatına devam ediyorsa yine oynuyorsa veya her zamanki gibi ise bunda bir sıkıntı yoktur dedi. Kendiniz gözlemleyin ben kendim gözlemledim çok şükür hiçbir şey olmadı. baktınız ki bu belirtilerden biri var o zaman gidersin. Ama korkma çünkü çoğu kişi bana şunu söyledi melekler onları tutuyorlar dedi gerçekten de öyle çok şükür bir şey olmuyor yani melekler tutuyor onları
Allah razı olsun
Huzursuzluk var gibi sürekli oyun istiyo onun haricinde şükür biseyi yok gözü falan normal herhangi bir yerinde şişlik kızarıklık yok şükür
Tamam öyleyse ister istemez canı acıdı şimdiye kadar bisey olmadiysa korkma şimdiden sorna da olmaz. Sen yinede gözlemle ilk 24 saat onemli . Şimdi nasıl
30 saat oldu bı sıkıntı yok şükür oyun oynuyo gece bı iki kere uykusunda ağladı sonra uyudu genel durumu gayet güzel
Tamam canım bi sıkıntı yok o zmn dikkat et inşallah
Benimki de düştü arkadaşlarrr Günlerin uykusuzluğuyla ne zaman yanıma yatırdığımı hatırlamıyorum bile uyku sersemi almışım yanıma o da uyumuş ben de uyumuşum. Küt diye düşüş sesine uyandım hâlâ beşikte arıyorum
off çok kötüydü alnını vurmuş biraz morarır gibi oldu buz koydum 2 saat sonra da uyudu hâlâ uyuyor. Bir sıkıntısı yok başka 1 gün izleyeceğim bakalım. O kadar da dikkat ettiğim şeydir hep yere koyarım gündüz , gece emzirip yatiririm hiç yanıma almam. Sersemlikle ne yaptığımı bilmemişim insan kendini çok suçluyor ya… Allah hepsini korusun çok dikkat edin
Benim bebeğim düşmüşdü yanımda yatıram bilməd yatmışam o uyanıb düşdü Şükür Allaha heçnə olmadı
Benmkide besikten dusmustu kafasininkosesi morarmisti bide aynalik wardi iyiki kosesine gelmedi nasil korkmustum
Geçmiş olsun bı anlık oluyor zaten elimizde olsa o şekil yatirmayiz ama oluyor işte..benim büyük oğlan çok düşmüştü eşim ise gidince yanıma alır uyuturdum dönmeye başladığı ve emeklemeye başladığı zamanlar 6 7 kere düşmüştür şükür hiçbir sorunu yok 11 yaşında ortancayida hiç dusurmedim ama sanki kafayı en çok o çarpmış gibi çok hareketli çok dikkatsiz demekki düşenler daha sağlam oluyor onu anladım
Hadi ya Ay yok ben hiç yanımda uyutmam böyle korkumdan. Uyku sersemi yanıma almışım yani öyle o da uyumuş ben de