Bebeğim beşikte uyumuyor ne yapabilirim

Bı on gün önce gittiğimiz yerde beşik yoktu bebeğimi kumaşta sallayarak uyutmak zorunda kaldım şimdi ise beşikte uyumuyor sürekli bağırıp ağlıyor çırpıniyo patlayacak duruma geliyo mecbur kumasta sallandiktan sonra uyuyor farkindayim güzel bişey yapmadım ne yapabilirim nasıl alıştıra bilirim daha bugün dört aylık oldu​:expressionless::neutral_face:

Benimde ellede sallayarak uyumak istiyordu gecede gündüzde sürekli bende eşime dedim salıncak as diye bu gün kafam rahat ilk alıştırmadim ne güzel emdiriyorum yatiriyordum halam geldi hiç elde sallanıyormusunuz dedi bizde bir başladık baslamz olaydik sürekli istedi dururdu gece de sallanmak istiyor bu salıncak çok iyi oldu şimdi rahatça uyuyo

Gayet güzel yapmışsınız :smiling_face:sanırım tek çaresi gene sallamk

Benimde bebeğim beşikte uyumadı hep ayağımda sallanarak uyudu ve 11 aylık hala yanımda benle uyuyor

Benimkide kolik zamanından alıştı kucağımda başını omzuma koyuyo öyle sallanarak uyuyo nasıl desteksiz uyuturum bilemiyorum :melting_face:

Valla Cook zor ağlaya ağlaya uyuması alışkanlıklarini da unutmuyolar kolay kolay Hah​:joy:

Size geçmiş olsun benim ikinci kızımda kolikti sallamaya alıştırdım hayatım kabusa dönmüştü eve hamak kurmuştuk hiçbiyere gitmek istemiyordum çünkü elle sallamak çok yorucuydu bide bizim kız çok hızlı sallanmak istiyordu o ev tipi olanları istemiyordu. Oğlum ağladığında bazen getir sallayalım diyorlar aman aman diyorum asla olmaz bikere bile sallamadım o şekilde beşiğinde sallıyorum hep. 2-3 gün sık dişini o şekilde sallama biraz ağlar sonra unutur daha çok küçük zaten

Bütün sebebi kaynanam kaynım onlar alistirdi bn de besige koyuyorum çok agliyo bağırıyor onlarda getir getir çocuk maf oldu niye böyle yapıyorsun diyip benden alıp gene orda sallıyorlar ne yapicam hiç bilmiyorum :pensive:

Zaten herkes bisi diyor ondan Bizim alıştırmadan millet birşeylere alistiriyo benimde halam alistirdi

Anakucağın varmı cnm bizim çok işimize yarıyor katlayınca ufacık oluyor komşuya bile gitsem onu götürüyorum oğlumda seviyor dik durduğu için kızlarıma neden almamışım acaba bundan diyorum hep

Var onda da durmuyo ona oturtuncada başını kaldırıyor yüzüstü düşer diye korkuyorum :pleading_face: tek derdi sallanmak uykudan gözlerini açamıyor ona rağmen hala sallanmak istiyor resmen çok çaresizim

Gündüz uykularında sürekli beşiğinde uyut yavaş yavaş alışıyor malesef bizde öyle kumaşta sallayıp uyutuyoruz 6 buçuk aylığız ama mecbur rahat uyuması için yapacak bi şey yok gündüzleri ben ayağımda sallıyorum gece uykusunda çok direniyor kumaşı istiyor ama ayağımda poposuna pat pat yaparak uyutmaya çalışıyorum

Gözükmüyorsun kaç gündür :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kızla ilgilenmekten ev işinden fırsat olmuyor :blush:

1 Beğeni