Bebeğim biberonu almıyor

Sütüm yetmiyor ve asla biberon almıyor mamanın tadını mi beğenmiyor dedim ama optipro kullandım ilk hiç almadı şırıngayla içmişti biraz sonra Aptamil prosneyo aldım onu biberonla bir kac kez içti 20 30 ml anca golden goat denedim onu hiç almadı kaşık maması yapıp veriyorum anca öyle yiyor biberonda Chicco ve lansinoh kullandım acaba biberonla mi alakalı ya da mama tadını mi begenmiyor bilmiyorum önerisi olan var mı?

Akış hızını beğenmiyor olabilir mi farklı akış hızları olan başlıklarla denesiz belki kabul eder ya da biberon ucunun yapısını da beğenmiyor olabilir silikon-kauçuk gibi farklı uçlar mesela benim kızım silikon emzik kabul etmiyor kauçuk uç olanı emiyor

Önerebileceğiniz biberon var mı

Ben biberon kullanmadım o yüzden bilgim yok maalesef biberon konusunda

Ben acura sut sagma makinesi almistim . Onun biberon unu kulaniyom akis hizi yavas ama genelde pihilis avent tm yazamadim galiba onu cok kullaniyorlar .

Sağıp kendi sütünden koyup alıştırmayı deneyebilirsin. Mamayı da beğenmemiş olabilir daha önce 2 tane mama denedim pek içmek istememişti beğenmedi.

Aventi gördüm evet iyiymis kendi sütümü bi deniyim bakalım teşekkür ederim

Avent akıtma yaptı bizde o yüzden değiştirdim dr browns antikolik biberon aldım

Bebek irmigi icine muz koy biberonla icer benm kizimda mama kabul etmedi ramazandan dolayi alayim dedm organik bebe biskuvisi aldim ya onu yapiyorum ya irmikgi

Muza alerjisi var bir de irmiği de sevmiyor kahvaltılarda zor yediriyorum sadece bebe bisküvisi de vermek istemiyorum

İnstagramda ekgıda_günlükleri adlı bir sayfa var bebekler için güzel tarifler paylaşıyor bir bakın isterseniz

Biz Philips avent kullanıyoruz, memnunuz gaz konusunda felan sorun yaşamadım. Mesela biz de Dr browns denedik bebeğim onu tutmadı. Her bebek biraz farklı oluyor denemen lazım. Ama şöyle söyleyeyim Philips biberon emziği bizimki 0-6 ay. Bebek emmeden mama gelmiyor damlamiyor çekiş istiyor. Dr browns ise Kendi kendine damlayanlardan. Benim bebeğim onu sevmedi mesela.

Onun biberon emziğinin numaraları varmiş 6 ay 5 numara diyor ama 6 aylık biberon yok 3+ var onun da başlığı 4 numara oluyormuş onu alıp ekstra başlık mi almak lazım

Hangi marka için sordun canım

Avent için

Evde 3biberon var en son avent aldım bir umutla yok tutmadı. Doktor da kahve fincanıyla içir dedi . İnşallah kabul eder sizinki yoksa zor ya sütüm biterse diye çok korkuyorum .

3 ay+ olarak var 330ml onlara farklı başlıklar takılıyormus

Evet o 3 ay olan 4 numara başlık ama 6 ay ve üstü bebeklere 5 numara başlık öneriliyor hem biberon alıp hem başlığını almak lazim