Kızlar lütfen yardım edin bebeğimin hiç biseyi yokken dün birden kuru öksürük ve balgam çıkarmaya başladı çok öksürüyor serum fizyolojik ile burun temizliği ve nebuzilator ile serum veriyorum 4 ay 24 günlük evde başka ne yapabilirim zeytinyağı pekmez vs verilir mi
Buhar çok iyi geliyor. Pekmez 6 aylıkken başlanıyor ateşi var mı yok mu takibini yap eğer yarında devam ederse bı acile gidin antibiyotik başlayabilir. Balgamlı öksürük rengine bak cikarabikyorsa.
Ciğerlerine bakılması lazım daha da ilerlemeden dra gotururseniz iyi olur. Gecmis olsun
Buhar veriyorum evet bugünde ayni valla dün yarım çay kaşığı verdim mecbur ateşi yok çok şükür sadece öksürük boğmaca gibi hep yok ama bu saatte kadar belki 5 6 kez öksürdü sarı yeşil karışımı hem agzindan hem kakasında gördüm
Teşekkür ederim yarın götüreyim inşallah
Yeşil renge donduyse ciğerlere inmiştir bence vakit kaybetmeyin hemen gidin
Bugün randevu bulamadım acile de götürmek istemiyorum çünkü herşeye en ufak şeye bile kan alıyorlar küçücük çocuktan poliklinik daha iyi ve tam detaylı bakıyor hemen yarın götürecem
Nasıl oldu bebeğiniz?
Hastaneye yatış yapıldı çok şükür idare ediyor bu gece kalacağız duruma göre bakılacak teşekkür ederim sorduğun için
Keşke yatirmasaydınızz özel hastane mi. Kendiniz evde takibini yapardınız antibiyotik verseydi yarım ölçek verirdiniz beni kardeşim uyarmıştı o da doktor sakın yatış yapmasınlar diye neyse artık inşallah iyi olur. Çok geçmiş olsun
Mecbur yatırdık sordum evde takip yapsak buhar makinesi vs de vsr dedim olmaz çok riskli küçük üstelik kaldıramaz dedi gece nefesi de duruyor gibi oluyor korkuyorum evde bişey olsa müdahale edemezdik
Çok geçmiş olsun, rabbim en kısa sürede sağlıkla çıkmayı nasip etsin . Teşhis ne koydular da yatırdılar ne olmuş öyle bir anda
Allah razı olsun inşallah teşekkürler bronsiolit dedi doktor o yüzden yattık bugün duruma bakacak inşallah çıkarız dışardan birinden kapmış solunum yoluyla dedi
Benim bebeğim de öyle oldu 4 gün küvezde yatırdık şuan evdeyiz çok şükür eskiye göre çok çok daha iyi evde tedavisine devam ediyoruz salgın var bütün çocuklar böyle Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah yavaş yavaş iyileşiyolar korkmayın
Geçmiş olsun canım inşallah hemencik iyileşir
Teşekkür ederim canım eve çıktım çok şükür
Ya teşekkür ederim çok şükür bizim durum o kadar kötü değildi küveze vs girmedi 5 aylık olmak üzere zaten çıktık bugün evde devam edeceğiz tedaviye
Oh çok şükür hastane yatisi beni hep korkutur. Evde dikkat edersiniz bakalım
Büyük olduğu için koymamışlardır benim oğlum 1 aylık olduğu için mecbur koydular ama çok şükür iyileşiyo
Allah şifa versin inşallah aynen olabilir bir an önce iyileşir inşallah geçmiş olsun