Bebeğim brokoli yemedi tadımda içine muz atsam olur mu

Haşladım ezdim pütürleri mi hoşuna gitmedi bilmiyorum akşam tekrar denesem mi sizce ?

Deneyin ben tek vermiyorum havuç kabak brokoli çorbasını veriyorum hoşuna gidiyor çeşitli verin hoşuna gider inşallah biz 7 aylığız kaç aylık çocuğun

6 aylık şuan

Çorbayı nasıl yapıyorsunuz subatsam olur mu

Su katıyorum 1çay bardağı sonra blenderdan çekiyorum

Bi kavanozun içine döküyorum pişirdiklerimi öyle blenderdan çekiyorum maşallah güzelde yiyor inşallah senin evladında yer bugün ıspanak havuç kabak bir çaykaşığı zeytinyağı su yaptım akşam yiyecek

Bunun hepsini vermiyorum yarısını

Sade brokoli verme yavan olur bir cimdik tuz ve yogurt koy cok az ozaman dene.
Yarim yagli yoghurt

Bir yaşına kadar tuz verilmemesi gerekiyor…

Tuz dedigim kasik kasik degil bir iki tane

Canım bende senin gibi ilk oğlumu kurallarla büyüttüm saatle besledim şuan 9 yaşında yemek seçiyor 2. De ne yediksek verdim sonuç herseyden yiyor nacizane tavsiye

1 Beğeni

Kaç aylıkken her yedipinizden verdinşz acaba . Birde normal çorba vs kendi yapıtlarınızdan mı verdiniz

Onune koyun kendi yemeye çalışsın yine reddederse zorlamayın. Bir sure sonra tekrar denersiniz. Zorlamak kati gida reddine kadar gidebiliyor. Bir cimdik bile olsa tuz atmayin sakın böbreklerini yormaktan baska bir seye yaramaz. Birde blender kullanimini ve başlangıçta karistirarak vermeyi hiçbir hekim onermiyor ki mantikli bence. Yavas yavas her gidaya alisacaktir.

8 9 aylikti canim

Benim oğlumda 6 aylık brokoli yedikten sonra vücudunda kırmızı bebekler oluştu bir daha vermedim bir süre vermem