Bebeğim çok hasta

Dün geceden belli acildeyiz 5buçuk aylık oğlum aşırı balgam var ne versem kusuyor sesi gitmiş artık çok kötü öksürüyor buhar yazdılar ama çok fayda etmiyor nasıl geçire bilirim

1 Beğeni

Kan ve idrar testi yapmadılar mı

Geçmiş olsun portakal, boğazı da ağrıyor sesi gittiğine göre..Ses düzeliyor iki güne, balgamı da 10 güne falan ancak tamamen atar, bol bol burun temizliği yapıp, doktorun dediği şekilde havayı verip verdikten sonra ise sirtine sagli ve sollu bir şekilde pat pat yapmak gerekiyor ki balgami gelsin..Kusması iyi bu arada o yolla balgamı daha rahat atıyor endişelenme, bol bol sıvı alması lazım birde, kan testi bakıldı mi? Suruntu testi alındı mi, virüs testi yapıldı mı onu öğrenmek istedim açıkçası

1 Beğeni

Hyr hiçbir test yapılmadı da duş aldırsam duşta balgam atarmı

Hyr yapmadılar

Ciğerlerini dinledi gögüsünden ve sırtından bişeyi yok dedi ama çok kötü öksürüyor ağlarken sesi gidiyor

Bacım bence yaptır imkanın varsa özele git bence Allah korusun virüs falan değildir inşallah birde sadece dinleyerek değilde çok öldürdüğünde ciğer flim falan bakmaları gerekirdi öyle daha netlesirdi oğlum da 3 aylıkken gittik öksürük için hemen ciğer flim röntgen çekildi azıcık bişey görüyorum demişti hatta kalbini görüp ufacık delik var gibi diye kardiyoloji gönderdi gerçekten oğlumun kalbinde minicik delik varmış dediğim gibi tekrar git imkan varsa özel git

Benimde ilk aklıma o geldi balgamı çoksa ondan da öksürüyor dur ama inşallah öyle bişey değildir

1 Beğeni

Dediğin gibi çok fazla öksürük varsa yeniden başka bir hastaneye gotur, röntgen çekilmesi gerekiyor ciğerlere bakılmalı, 2. Olarak ise virüs testi yapılsa daha iyi olur Rsv sezonu çünkü Allah korusun çok hızlı ilerliyor hastalık ona göre tedavi ederlerdi

1 Beğeni

Benim eymen de aynisi burun kapali gunde 3 kere 1 hafta burun spray verdi nasil Kullanmam lazim dedim duz degil yatarak degil sinuzlere dogru sIkmanlazim dedi faydasi olsun orayi sivilastirsim bir hafta kullandim daha bugun akmaya basladi aktikca da oksuruyo agzinda bisey varmis gibi yutkunuyo zaman lazim malesef bu arada nefret ediyo burun temizliginden ama yinede veriyorum.doktorun dedigi sen patronen dedi.

Çok geçmiş olsun canım bizde 2 hafta önce geçirdik, ciğerlerine inmişti . Antibiyotik ve soğuk algınlığı şurubu verdi , burnuna 3 4 saatte bir Max 10 dk olmak üzere buhar verdik , ayriyetten burnunu da sürekli temizledim . 10 güne geçti

Şifalar diliyorum minik Ali ye

Çok geçmiş olsun cnm 1ay önce bizde çektik grip.oksurup balgam doktor antibiyotik ve balgam söktürücü yazdı bende bol bol burnunu temizledim günde 2kere fizyolojik serumla 10kerede aspilatorle temizlediğimi bilirim sürekli temizledigim için öksürügü atlattık ilaç neden vermediki acaba buharda iyi olur ama 1hafta çekiyorlar cnm 1hafta önceden düzelmiyor

1 Beğeni

Canım doktorun dinlendiğinde belki ciğere inmemiş olabilir ama bebeklerde doktor sabah dinler olmaz akşama iner. Dikkat et. Bizde iki kere atlattık bilin belki. Hepsinde antibiyotik verdiler. Ve doktor her gün yıka dedi burnunun açılmasına rahatlamasına çok faydası var. Burnunu aç pat pat vur. Ama sırtını tekrar dinlet mutlaka. Hiç belli olmuyor.Röntgeni emin olunmadığı durumlarda istiyorlar veya ne kadar ilerlemiş diye bakıyorlar. Sen yarın tekrar dinlet.
Çok geçmiş olsun. Tez vakitte şifa bulursunuz İnşaAllah.

1 Beğeni

Bende size yazmak için girdim özel bossan hastanesinin en iyi çocuk doktoru kim Elçin abla

Bossanda sultana gitmiştim su an devasa Şiyar doktora gidiyorum canım

Sultana bende gidiyor um ama iyi değil şuanda ora gidiyor uz acaba degiştirsemmi doktoru dedim

Olabilir , farklı görüşte almak lazım . Deva Hastanesi’nde Şiyar da iyi dediğim gibi ,biz memnunuz . İlgisi alakası çocuğa yaklaşımı iyi

1 Beğeni

Tamam teşekkür ederim :rose:

1 Beğeni