Bebeğim çok kusuyor

30 günlük bebeğim var özellikle geceleri çok kusuyor tüm yediğini çıkarıyor bazen sıvı bazen peynir şeklinde 4 gündür böyleyiz aynı durumu yaşayanlar var mı

Peynir şeklimde kesik kesik kusmasında problem yok diye biliyorum
Ve su şeklinde veya fışkırır seviyede kusması problem bu yüzden
Bence bir doktor görsün

Bebeklerde reflü çok sık görülüyor daha önce konu açılmıştı forumda bi incele istersen

Bnmde bebegim 1 ay 8 günlük bugunekadar kucuk kusmalar dışında 4 kez filan bir bardak dolusu kadsr belki bozuk süt seklinde sıvı kusmuş cok korktum bikeresindede sütum yetmediginden mama vermrk istedik bebelac aptamil ikisinide slmiyo miydesini bulandiriyodu bugün acken zorladim koyamam 2 yurdum aldi onceki ictiklerinide çıkarttı agxindab burnumdan heryere kustu cok kotu oldu ya

Hayir kuzum peynir seklinde kusuyorsa cocukta reflu var bizzat kendi oglumda var oyleydi doktora goturdum kusma seklini tarif ettim kontrol etti reflusu var dedi reflusu icin mama verdi fiyati 900 tl mecbur kullaniyorum su an 3 aylik olucaz

Rapor çıkarın canım o zaman uyguna geliyor fiyatı mamanın

Mamanın ismi nedir

Aptamil are bulamazsan bebelac are al demisti ben aptamil are kullaniyorum

Merhaba mamayı kullandıktan sonra kusması bitmiş miydi

Fışkırır tarzda günde 4-5 sefer kusarsa sorun ama sizdirir şekilde yada süt kesiği gibi kusuyorsa problem yok ama siz genede bir doktora götürün belki reflusu vardır kusmanın miktarı ve ne kadar kustugunu söyleyin yani sayın 3kere 5 kere neyse ve nasıl kusuyorsa arkadaşımın bebeğini reflü var oda öyle kusuyor mama + reflü maması alıyor 600 TL ye