Bebeğim cok mu yiyor

Kizlar 42 günlük bebegim normalde beni emiyor bugun emzirdim uyuya kaldi 1 saat sonra uyandi dedim mama yapim arada mama veriyoruk çünkü 120 cc mama yedi hala emzirsem emecek ama cok degilmi

1 Beğeni

Fazla 42 gunluk bebek icin bence mama egerki emziriyorsanda

Oğlum 6 aylık 120 ml içebiliyor sadece açta olsa. 40 günlükkende 45-60 falan içebiliyordu. Aç olduğu için değil uykuya dalmak içinde emmek isteyebilir.

Mama da versem sütümü de sagsam yine 120 iciyor uykuya gecerken emiyor zaten ama
Bukadar emmesinin bi zarari olurmu

Sindirim sistemiyle ilgili problem yaratabilir sacede gaz problemi yaşayabilirsiniz öyle bi durum yoksa bişey olmaz. Mama ölçüsünü arttırmamaya çalış 1 ay kadar çünkü mama anne sütü gibi değil obezite yapma ihtimali daha fazla. Elinden geldiği kadar emzirmeye çalış mamayı fazla verme

Reflu ve gaz problemine sebep olabilir. Zaten gaz probleminin yogun oldugu zamanlaridir muhtemelen, daha da artirabilir.

42 günlük bebek icin 120cc cok değil mi? Bir de emziriyorsun ben 40-60 cc veriyordum. Suan 4 aylik olduk 120cc veriyorum normalinden 60cc az. Gaz sancisi yapıyor sonra bebeklerde karni şişiyor kocaman. Bence azalt canım emzirdigin icin

Gunde 1 kere veriyorum yada hiç vermiyorum genelde sütümü sagip vermek durumunda kaliyoruz onda da yinr 120 iciyor
Gaz sorunumuz yok inşallah cok kilo yapmaz suanlik iyi gidiyor :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Günde bi kere veriyorsan problem olmaz bende oğluma bi kere yatarken veriyorum mamayı doysada yine beni emmek istiyor o şekilde rahatlıyor.