Biz 10 gün sonra 8 aylık olacağız ama son 1 aydır sürekli ağlayarak uyanıyoruz diş diye düşünüyorum ama henüz bir diş belirtisi yok gece acile gittik lağma yapıldı rahatladı ama yine aynı şekilde ağlayarak sık sık uyanıyoruz bu durumu yaşayan var mı?
Bnmki 7 ay 5 gunluk birtane disi cikti normalde yeni dogdugunda bile bujadar uyannazdi 6 aydan beri boyle sk sk uyaniyo
Peki ağlayarak mı uyanıyor. Bizimki ağlayarak uyanıyor meme versem de almıyor ve uykuya dalması zaman alıyor biraz evham yaptım hasta mı diye
Agliyarak uyaniyo cogu zaman emiyo bazende emme reddi yasiyoruz kucuk krriz gibi oturuyo kendi dogruluyo kucagimda bisire sakinlesiyo tekrar saliyorum uyuyo yada emiyo uyuyo ama kisa sursede gecede sksk oluyo ve evet zor uykuya daliyo ayy bu iyi hali ilk disi cikmadan sabahladigimiz oldu suan gunduz uykulara bile gec daliyo direniyo hamakta uyrasiyorum bisure
Lütfen bir an önce diş çıkarabilirler mi ya valla paranoyak oldum iyice
Yani şoyle bizimki 4 aylikti doktorumuz disler geliyo demisti 7 aylik cikartti belirtileei uzun olabiliyo. Ve sanirim hepsi cikana kadar huysuzluk agri oluyo sukur bizde ates ishal olmadi ama birde sey yapiyorun bn gunde 1 kez yada 2 calpol agrikesici bir cay kasigi veriyorum rahatlariyo birde zeytin yagina karanfil koymustum pamukla masaj yapiyorum dis etlerine kasiyicilar verin ellerine havuc yesil sogan beyaz kismi bncook onlari yaptim belki yardimci olur
Çok teşekkür ederim mutlaka ddneyeceğim ![]()