Bebeğim durmadan ağlıyor

Kızım 3 ay 15 gunluk ıkı gundur gecelerı huysusuz aglıyordu ama bugunuykusundan uyandıgından berı aglıyor ve hıc bısey anlamıyorum karnı tok gazı yok altı temız burnu tıkalıydı burnunu temızledım hala aglıyor bas bas bagırıp kım kırmızı oluyor bazen nefesı kesılıcek sekılde aglıyor nolur cvbverın napmalıyım atesı 37 :pensive::pensive::pensive::pensive:

Ateşi yok normal ama diş çıkarıyor olabilir benimki de diş çıkarırken böyle

Kulağı ağrıyor olabilir bebekler çok sık orta kulak iltihabı olabiliyor doktora mı gözükseniz

Baktık abla dıs cıkarmıyor ıkı gun oncede doktora goturdum doktor bı sorun gormedı ama bu geve nıye boyle oldu bılmıyorum sımdı bonya yaptırdım sakınlestı emızırdım uyudu​:confused::pensive:

Kulagının agrıdıgını nasıl anlıyapılırım kı

Canım 30 gunluguz bas bas bagırıyo gazdan dıyorm gazını cıkarıyo gene aynı sebebını bulamadım kac kere doktora götürdük gaz dıyo boyle bır aglama yok benımkınınde dün sesı kısıldı sabaha kdr uyku yok aksama kdr asla durmak yok şaka gibi bi olay yasıyorum

Aynen abla cok cırlıyor nefesıs kalıyor kendını hıckırık tutuyor bnm kız onada sınırlenıyor​:woman_facepalming:

Bebeklerin bazi donemleri olur sebepsiz huysuzluk gosterdikleri bazi periodlar
Olur.hastalikla alakasi yok.
Bebekler neresi agrirsa ellerini oraya goturur
Kulagi agrisa elini kulagina goturur.
Ama ondan once kullagindan sari irin akar.
Tentene temas yap sakinlestir vucud isisini
Da duzene koyar.

1 Beğeni