Bebeğim düştü

2 çocuk varsa haklısın tabi uyumak zor olur :woman_bowing:t2:

Öyle yapıyorum canım. Zaten büyükle genelde annem ilgileniyor. Yemegi falan dönüşümlü yapıyoruz o olmasa nasıl olacaktı Allah bilir

1 Beğeni

Öyle maalesef :face_with_peeking_eye::neutral_face:

Evet götür canım allahım korur onları tabıkı ama yonede için rahat eder ilk çocugun kaç yasında küçük mü o. Boş buldugun her anda uyumaya çalış dinlen beslenmenede çok dikkat et uzun sure aç kalırsan daha halsız dusersın. Hiç bir şey yıyemesen bile en azından bir biskuvı olsun evde aç ye hemen kan şekerin yukselır. Geçici bir süreç inşallah allahım yardımcın olsun bebişlerimizi korusun

Öncelikle geçmiş olsun ama size hem kiZdim hem de üzüldüm bir bebeğin omzunuzda ne işi var üstelik kemikleri daha gelişmemiş iken inşallah birşey olmaz kötü düşmüş yavrum Allah bı da göstermesin

20 aylık. Artık kendime de daha dikkat edeceğim. İştahım da çok olmuyor pek bsey yemiyorum. Oruç tutmuyorum ama tutuyormuşum gibi :neutral_face:

Teşekkür ederim amin inşallah :folded_hands:Gazını çıkarmak için omzuma almıştım sonra bir an da olan oldu :cry:

Allah yardımcınız olsun tek çocukla zor zorlanan biz anneler 2 3 çocukla gercekten zorluğunu biliyoruz Allah bir daha göstermesin bol bol uyuyun bebisle benim de tek önerim bu olabilir uykuyu almış bir anne çok dirençli oluyor, uyku çok değişik bisey yemeden dayanabiliriz ama uykusuzluk iste gözlerimize engel olamayız bizim elimizde değil o uyku var ise göz kapanicak kaçarı yok