Bebeğim düştü

Kızlar oğlum 1 aylık omzumdaydı o sıra gözüm daldı yere yüz üstü düştü sadece dudağının üzerinde az bi kızarıklık var. 1 saat oldu uyutmadım suan için normal ama çok korktum tedirgin oldum :sob:

2 Beğeni

Geçmiş olsun canım bnm. .Bak bakalım bebekte şişlik, huzursuzluk var mı?

Korkma Allahın izni ile birsey olmaz​:two_hearts:

Sagol canim. Şişlik falan yok ama acıktığı için ağlıyor emzirsem mi bilemedim

1 Beğeni

Kaç saat oldu. Aç bırakma huzursuzluğu yoksa. Çok tedirgin olursan acıle gotur.

1 saat 20 dk oldu. Açlık dışında bi huzursuzluk yoktu

1 Beğeni

Cok gecmıs olsun daha cok minikmiş bilirim o korkuyu bende İlk düşürdüğümde çok kotu hissetmiştim ınsallah bır sorunu yoktur

Sağol canim. İnşallah :folded_hands:

Geçmiş olsun canım. İçin rahat etmesi için bi doktor görsün istersen daha çok minikmiş. Bu arada belliki sen çok yorgunsun düzgün uyuyamıyosun. Sen de önemlisin. Bebeğin uyudukça uyumaya özen göster. O zaten emip emip uyur. Bu zamanlar da sende onla uyu. İlerde daha çok enerjite ihtiyacın olacak kendine iyi bak ki o da iyi olsun . Kıyamam sana da ona da

1 Beğeni

Canım çok geçmiş olsun :pensive_face: takip ettiysen bir sorun yoksa, gözlerde kayma, fışkırarak kusma yoksa gene hali iyiyse bir sorun yoktur inşallah. Yine de huzursuz eden bir durum olursa için rahat etmezse doktora götürün istersen. İki bebek çok yoruyordur şu an çok iyi anlıyorum :pensive_face: yanında kimse var mı?

#kuti ye katılıyorum. Sende önemlisin.Rabbim korur . Sen onemlını al yeter.

2 Beğeni

Sağol canım. Evet daha minik. Yorgunum maalesef 2 çocukla zor. Uyudukça uyumaya çalışıyorum ama 1 aydır bi doğru uyuyamıyorum :face_holding_back_tears:

Sağol canım. 2 saat oldu herhangi bir sorun yok iyi görünüyor. Emzirdim emerken uyudu şimdi. En ufak birsey olsa götürürüm. İnşallah bi sorun olmaz da. Annem burda ama bayramdan sonra gidecek. Annem burdayken bile 2 çocukla çok zor.

1 Beğeni

Evet bizde önemeliyiz ama çocuk olunca ister istemez insan kendine çok bakamıyor hele 2 cocuk da küçük olunca biri dursa biri durmuyor :neutral_face:

1 Beğeni

Ay senin ilk cocukda kucukdu demi. . Allah kolaylık versin guç kuvvet versin :heart::heart::heart:

Allah yardımcın olsun canım, kayınvaliden de var mı peki yakınında.

Çok küçük kesinlikle bir doktora goturmen lazım bu tarz durumlarda o gün değil ama 1 hafta sonra farklı bir durum çıkabılıyor allah korusun. O yüzden vaktinde goturun onun kemıklerı bedenı daha çok taze. Yüksekten düşme durumunda aylık duruma göre değerlendiriyorlar. Kesinlikle git derim çok küçük çünkü daha gözlemlemenin yeteceğini düşünmüyorum hem için rahat eder

1 Beğeni

Evet canim o da 20 aylık. Amin inşallah :folded_hands::folded_hands:

Yok canım Samsun da o da. Burda yakın kimsem yok

1 Beğeni

Bu gece duruma göre bakarım olmadı yarın kendi doktoruna götürürüm.

Anladım canım inşallah 40’ı da çıktıktsn sonra kolaylaşır, annen yanındayken bol bol yardım iste ondan. Biliyorum söylemek kolay ama uyuyabildiğin kadar uyu mutlaka.