7 aylik bebegim yataktan düştü 50 cm yükseklik ten boyu 68 cm ne yapmam lazim kendi haline duruyor oynuyor sadece agladi gecti geldigimde yuz ustu bi sekilde duruyordu
Muhtemelen bisey yoktur. 3-4 saat uyutma gözlemle canim
2 saat olacak çok uykusu geldi Büyük ihtimalle uyutacağım durmuyor çünkü dikkatini dağıtmaya çalışıyorum yine de bir şeylerle ilgileniyor ama çok şükür herhangi bir kusması baygınlığı veya bir noktaya dalması yok ki gözleriyle takip yaptım onda yapıyor neşesi falan da yerinde şu anlık herhangi bir anormal bir durum yok İnşallah bir şey yoktur hem çok korktum hem de üzüldüm kendimi suçladım
Bişi olmaz ALLAHın ıznıyle daha cok dusucekler oyle kendını suçlama bebek bı düşe kalka buyuyorlar ALLAH onları korusun
Evet doğru söylüyorsunuz ilk defa böyle bir şey oldu normalde çok dikkat ederim ama olacağı varmış gerçekten. Amormal bir durum yok şu anda her zamanki gibi gülüyor oynuyor gözlerinde kayma kusma veya baygınlık tarzı bir şey yok şimdi 2 saat oldu şimdilik bir şey yok inşallah da olmaz ya çok korktum gerçekten yüzüstü bir şekilde yerde bir anda görünce
Sakın kendini suçlama canım. Her bebeğin başına geliyor. Benim bebeğim de düşmüştü şükür birsey olmadı.Allah in izniyle birsey olmaz. 2 saat geçmiş zaten çok uykusu geldiyse uyut çocuğa da eziyet olmasın
Dün de benim bebeğim aynı gün içinde hem bazadan hem koltuktan hem de arabadan aşağı düştü. Nazar diyorum. Çünkü o gün bizde birisi vardı gözü sürekli bebeğimin üzerindeydi. Bakışlarını yakaladım. İştahlı bir bebek yedikçe kadın fesat etti. Kadın gidene kadar yavrumun başına gelmeyen kalmadi
Evet şimdi uyuttum genelde 1 saat uyur gudnuzleri uyanmazsa eğer uyandirsammiki birde ilk kac saat gozlemlemeliyim yani risk ne zaman bitmis oluyor
sizede geçmiş olsun ard arda bir suru şey yasamissiniz nas felaj Ayetel Kürsi okuyun
Canım çok gecmis olsun valla 2gun önce benim bebeğimde kanepeden düştü 6ay 23 gunluktu bende konu açtım gözlerini takip et göz kayması kusma vs var mı kafasını kontrol et normal dışı davranış sergiliyor mu ben arkadaslara sordum sonra çocuk gelişim uzmanına yazdım 1 gün takip et dedi benim bebeğimde oynadı güldü çok şükür bişey olmadı senin bebeğe de bişey olmamıştır birde boyundan kısa düşmüş bende de öyleydi en fazla 50 cm düştüğü yer ama sen 2 saat uyutma genede kontrol et çok geçmiş olsun çok kötü bişey valla ya
çok üzgünüm gerçekten sizede geçmiş olsun dunde sizin konunuzu okumuştum sabahta benim başina geldi. Bazadan düştü geldiğimde yüzüstü bir şekilde yerdeydi kucağıma aldım ağlıyordu sakinleştirdim. Sonrasında herhangi bir yerinde bir şişlik morluk falan yok bıngıldağına baktım ağzının içine baktım göz takibini yaptım herhangi bir dal göz dalması veya durgunluk yok oynuyor gülüyor her zamanki gibi yani uykusu geldi 2 saat sonra uyuttum yarım saat uyudu uyandı karnını doyurdu şimdi hala oynuyor. İnşallah herhangi bir şey yoktur çoğu kişinin de başına gelmiş zaten hala çok üzgünüm
aynı yerden ben düşsem canım yanardı diye düşünüyorum o düştü illa canı yanmıştır işte böyle kendimi suçluyorum ya
Bende 1saat sonra uyutmustum dayanamayınca dediğiniz gibi düşme boyu kısa olsada biz düşsek canımız yanardı kesin ama çok şükür bişey olmadı bende kendimi çok sucladim kızdım geceye kadar da takip ettim çok şükür iyi senin bebeğinde biseyi yoktur bundan sonra daha dikkatli oluruz inşallaaah bu ilk ve son olur üzme kendini artık
Uyandırma uyusun. Oğlum düştüğü zaman 2-3 saat sonra uyumuştu. Gün boyu gözlemlemiştim.
Benimki de 2 kere düştü bu zamana kadar biri yataktan biri kanepeden bir şey olmadı çok şükür. Halıya düştüyse hele hiç korkma. Güvenli zemin diye geçiyor halı, parke. Tabi nasıl düştüğünü göremiyoruz ama uyuyup uyandığında bir sıkıntı yoksa 1 gün boyunca endişe etme artık. Ben de bir daha hiç yalnız bırakmadım yere tamamen yatırıp ayrıldım yanından tuvalete vs. Oturamiyordu o zaman. Şimdi de ara ara kendini arkaya atıyor sinirlenince yetişemediğim oluyor biraz uzaktaysam. En fazla 3 dk ağlıyor bir şey olmuyor çok şükür. Çok fazla ağlarsa hiç durmazsa tabiki götürün hastaneye. Sakin kalmaya çalışın
Şükür çok fazla ağlamadi hemen sakinlestirdim daha dikkatli olacağım bundan sonra halı var ama ince jel taban varla yok arası yani inşallah tekrarı olmaz