Biraz var ama bizmki daha beter durumda dik duruyo yandan bakınca ne yaparsam yapayım yan yatmıyo asla hep sırt üstü arada bi yüz üstü yatırmaya çalışıyorum ama fayda etmiyo 4 aylık szn ki kaç aylık dönmeye başlayınca düzelir diyorlar ama bilmiyorum
Gayet iyi sen bide benim bebemi gör o kadar uzun ki arkadan otobüs gibi ben napacam bilmiyorum 3.5 aylık düzelir mi onuda bilmiyorum
Hahaha ne güzel anlatmissin biz de aynıyız valla ne güzeldi ilk doğduğunda top gibi folik asit bebisleri ya tam doğduğundan beri ne bıraktığım gibi uyuyor ne bandana taktirmiyor yamuk kafalı kepçe kulaklı bişiy oldu
Bi bnmki kafası o kadar uzun sanıyordum valla moralim bozuluyor bakınca
Ahhaha aynn ya ilk doğduğunda hep şey diyordum hatta daha doğurma dan da en çok kafasına ve kulaklarına dikkat edecem hep sağ sol yatıracam kulaklarına da hep bandana ya da şapkasını takacam kepçe olmasın diye hoo hooo evdeki hesap çarşıya uymadı meğer patron bebekmiş bn değil kafası da düz oldu kulakları da kepçe oldu amaann
Çok değil hafif bı düzlük var oğlumun kafası bundan daha düzdü 2 aylıkken düzleşmişti kafası. Hem ben dikkat ettim sağlı sollu yatırdım hemde hareketlendi yavaş yavaş düzlüğü gitti 7. Ayda tam düzeldi
Maşallah valla ben dikkat ettikçe çocuk daha inatlasiyor gibi sağa yatırıyom kulaklarını da düzeltip hop duş yatıyor düz yatarken o diğer kulağı kivriliyor falan napim ya artık daa nasıl isterse öyle yapsın didim
Yok sen yinede bırakma küçük daha düzelir bende düzelmeyecek heralde diye üzülürdüm yinede vazgeçmedim 5 ayı buldu şekil alması öyle yan yatırayım 2 günde düzelirle olmuyor. Kulağıda ilk kepçe gibi duruyor suratı büyüyüp toparlanınca normal gözüküyor
Ay bı mutlu oldum okuyunca kız tişikirlir
Aynen benim oğlum da asla yani yatmıyor. kafası bu şekilde olduğu beş buçuk aylık bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum hâlâ yani yatmıyor. ne zaman yan yatırsam sırt sütü döniyor