Bebegim düz kafa mı

Gayet iyi sen bide benim bebemi gör o kadar uzun ki arkadan otobüs gibi ben napacam bilmiyorum 3.5 aylık düzelir mi onuda bilmiyorum

Hahaha ne güzel anlatmissin biz de aynıyız valla :rofl:ne güzeldi ilk doğduğunda top gibi :rofl: folik asit bebisleri ya tam doğduğundan beri ne bıraktığım gibi uyuyor ne bandana taktirmiyor yamuk kafalı kepçe kulaklı bişiy oldu :rofl:

bizimki de ayni oldu 4 ay 10 günlük, donerken duzelir diyirlar ama korkuyorum oyle kalacak diye bide kafasinin ustunde gülü var saclari yamuk duruyor o yüzden daha da düz görünüyor

Çok değil hafif bı düzlük var oğlumun kafası bundan daha düzdü 2 aylıkken düzleşmişti kafası. Hem ben dikkat ettim sağlı sollu yatırdım hemde hareketlendi yavaş yavaş düzlüğü gitti 7. Ayda tam düzeldi

Maşallah valla ben dikkat ettikçe çocuk daha inatlasiyor gibi :rofl: sağa yatırıyom kulaklarını da düzeltip hop duş yatıyor düz yatarken o diğer kulağı kivriliyor falan :rofl: napim ya artık daa nasıl isterse öyle yapsın didim

Yok sen yinede bırakma küçük daha düzelir bende düzelmeyecek heralde diye üzülürdüm yinede vazgeçmedim 5 ayı buldu şekil alması öyle yan yatırayım 2 günde düzelirle olmuyor. Kulağıda ilk kepçe gibi duruyor suratı büyüyüp toparlanınca normal gözüküyor

Ay bı mutlu oldum okuyunca kız :hugs::face_with_peeking_eye: tişikirlir :two_hearts:

Aynen benim oğlum da asla yani yatmıyor. kafası bu şekilde olduğu beş buçuk aylık bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum hâlâ yani yatmıyor. ne zaman yan yatırsam sırt sütü döniyor