Bebegim ellerini aşiri emmek istiyo

Acaba dismi dedimde erken sanirim 2 ay 16 gunluk cok erken bi surec salyada akmaya basladi agzindan .

Bizim de oyle su an 88 gunluk, ellerini taniyormus bu sekilde :slight_smile:

1 Beğeni

Bizimde öyle emesindiye eldiven taktım sinirlenip ağladı yüz hatlarını falan taniyormus

1 Beğeni

Emmesine engel olmayin, gelisiminin dogal bi parcasi bu da :revolving_hearts:

3 Beğeni

Aaa oylemi :smiling_face_with_three_hearts:bnde engel oluydum tahris yapar diye

1 Beğeni

Emerken okadar mutluki​:sweat_smile:

2 Beğeni

1 Beğeni

Oyyy maşallah Allahim bağışlasın :palms_up_together::kissing_heart:

1 Beğeni

Masallah, birakin emsin bu sekilde vucudunu kesfedecek :slight_smile: zamanla diger nesneleri de tutup agzina goturmeye baslayacak, bogazina kacma tehlikesi olmayan ve hijyenik anlamda tehlike barindirmayanlari da agzina goturmesine engel olmayın, onlarin da dunyayi kesfetme araci bu :slight_smile:

1 Beğeni

Benim bebegim de öyle. Ellerinin ikisini de yumruk yqpip ağzına sığdırmaya çalışıyor. Yapamayinca ağlıyor. Surekli eli ağzında.

1 Beğeni

Bize 1 tane el yetmiyor ikisinide sokmaya çalışıyor ve cok mutlu oluyor degisik degisik sesler çıkarıyor

2 Beğeni

Ay biz de böyleyiz 2buçuk aylığız ve sürekli eller ağızda. Her yer salya tükürük. Başta ben de engel oluyordum bide tuhaf sesler de çıkarıyor iştahlı yalıyor falan fjdjd ama doktor engel olma gelişimi için yapması lazım dedi o yüzden saldım. Önlükle geziyoruz artık

1 Beğeni

Aminn tesekur edriz hepimizinkini cnm

1 Beğeni

Cok hos :smiling_face_with_three_hearts:Bosa endise ediyomusum meger

2 Beğeni

Gercektenmj bnmkide ayni normalde bsbasi alir kucagina guler konusurdu cok hosuna giderdi karsilik verirdi simdi biraz sinirli huysuz oluyo esimde baska yollar deniyodu ne istiyo bu diye dedim ellerini istiyomus anlatinca hadiya bebekler nekadar garip seyler diyo​:sweat_smile:

Maşallah kuzuma :smiling_face_with_three_hearts:Evetya ayni ayni

Demekki yanliz deyilmisiz igi migi sesleri cikartiyo