Merhaba kızlar bebeğim 7.5 aylık nerdeyse bir aydır sütten kesilmiş durumda ben bir şekilde enazından sağımla sütü arttırmak istiyorum sizce olur mu bebeğim yoğun bakımda kaldı biberon kullandım artık almıyor yavaş yavaş sonra kökten kesildi en azından sağımla getirebilir miyim lütfen gelmez sen iyi bir annesin demeyin daha çok üzülüyorum
Ben bir bebek hemşiresinin paylaşımında düzenli sağım ile menopoza girmiş olan bir kadından bile süt geleceğini dinlemiştim. Yani doğru şeyleri yaparsanız bence ümit var. Tam 2 saatte bir sağım yapmak gerekiyor gece gündüz bırakmadan, 1 2 hafta kadar sürebilirmiş tabiki artması. Bunu söyleyen kadın kendisi de doğum yapmıştı ve bebeği emmiyordu sağarak besliyordu bebeğini. Bence bol su+dinlenme+süt artıran takviyeler ile 2 saatte bir sağım yapmayı deneyin. Yorucu bir süreç tam 2 saate bir sürekli sağım yapmak, ama deneyin en azından olmazsa bile elinizden geleni yapmış olursunuz
Gelme ihtimali var bebeğin yenş doğan gibi sağım yapmaya başlayabilirsin 2 saatte bir olarak gelme ihtimali çok yüksek
Canim bi video dinlemisdim bulursam linkini aticam sana 3 ay sonra bile gelir sutunuz diyodu ve bebegi emzirir gibi saatleri var ve dakkasi var o aralarsa sagim yaparsan beyne uyari gidiuo ve sutun geliyo artiyo diye ben deneyemedim bikere denemede uclari hemen mahvoldu ilk emzirmede ki gibi olr diye cesaret edemedim
Relaktasyon videolari var, onlara bakabilirsiniz. Birde ebe.tulin diye bir emzirme danismani var, sanirim oda sutu kesildigi icin relaktasyon surecine baslayacakmis takip edin isterseniz. Surece hakim değilim ama ben de evlatlik edinen annelerin bile emzirebilmesi icin sut getirme calismalari oldugunu duymuştum. Ama lutfen uzmeyin kendinizi ve strese sokmayın. Stres süt gelmesini geciktirir.
Ebebekten promalt alıp icmeyi dene ama seninki siddetli bisi oldugundan sağımla muhakkak destekle ve süt gelmeye baslayana kadar 1hafta filan günde 2,3tane ic bence sağımıda biraz sıkıntılı olur senin icin ama yarım saat bir saatte bir her göğsüne 10dk olacak sekilde dene uykuna dikkat etmeye calis bebekle zor ama birde hergun mutlaka 2lt su insaallah geri gelir
Benim kızımda 7 aylık 1 aydır emmio oğlumda çok üzdüm kendimi sagdim verdim kaşıkla icirdim ama bunda öle yapmadım nasibi okadarmis dedim ek gıdaya da gecti zaten sen bilirsin tabiki ama kendini yıpratma arkadasim
Yaa yapacam dediklerinizi çok teşekkür ederim moral oldu
Deneyecem çok sağ ol
Çok teşekkür ederim deneyecem
Olur bakarım çok sağ ol
Yaa inşallah yarından başlayacakm