Bebeğim emmiyor

Bebeğim 7 haftalık ve babamın kanser hastası olduğunu öğrendim sütüm çekildi hiç yok gibi oldu sonra psikolojik olarak biraz rahatladım mememde süt var ama az çocuk emmek istemiyor ağlıyor mama içmek istiyor ne yapacağım bilmiyorum. İlk dpgdugu zamanlar sağım yaptım süt çoktu ama sonra gittikten sonra gelmedi pek fazla bende mama verdim oda şimdi meme emmek istemiyor ne yapayım ben bilgili anneler cevap versin

1 Like

Süt konusunda fikrim yok benim olmadı fakat babanıza çok geçmiş olsun Allah’ım şifa versin sizinde bol bol sütünüz olsun inşallah

ayakta emzirme veya bir pilates topu üzerinde hafif hafif zıplayarak emzirme çok etkili oluyor sık sık bebeğe teklif edin aşırı ağlama kafasını atmaya çalışma oldukça tekrar deneyin ama olmuyorsa zorlamayın 1 ay çabalamıştım ben sonrasında anca tam anlamıyla çözebildim emmezse de sağarak verin ki süt üretiminiz devam etsin

Sağım da eskisi gibi olmuyor ve gerçekten biraz da yoruldum uğraştığına değmiyor gibi hissediyorum. Ne yapsam bilmiyorum emmiyor Şıpa az olduğu için sanırım az akan biberon aldım ki alışşın diye ama yine olmadı memeye tahammülü yok .

Benim ki de bugün 5 aylık oldu meme reddi var sadece uykulu halde emiyor onun dışında emmiyor sağım yapıyorum mama veriyorum başka çarem kalmadı :person_shrugging:

Benimki ayakta da emmiyor niye anlamıyorum sebebini niye emmiyor bilmiyorum bende çok yoruldum