Bebeğim gece memede uyuyor

Bebeğim doğalı 10 gün oldu. 10 gündür gece hep memede uyuyor sadece yoksa uyanık. Gündüz memeyi emmeden de uyuyor ama gece hep meme istiyor. Sebebi nedir, ne zaman düzelir, ne yapmam gerekiyor ?

Benim bebeğim de 4.ay da geceleri memede uyumak istiyorrdu bir de yanimdan ayrilmak istemiyordu . Kontrolde doktora söylediğimde normal dedi gelisimine uygun bir davranış falan dedi. 1 2 hafta bu sekilde uyuttum ama kaliteli uyuduğunu düşünmedim çünkü sık uyanmaya ve tekrar memeyi tutmaya başlıyordu. Bir videoya denk gelmiştim onu denedim kademeli geçiş yaptık. Memede uyuduğu zaman omzuma aldım gözünü açınca pışpışlamaya devam ettim omzumda uyuttum yatağına koydum uyandıkça tekrar denedim şimdi memede uyumuyor. Google’da konuyla ilgili arama yaparsaniz bir kac yontem daha vardi.

Ayyy bakayım bı hiç gözüme uyku girmiyor 10 gündür kafayı yemek üzereyim

1 Beğeni

Aslında yeni doğanlar ilk günlerde cok guzel uyur ama her çocuk kendine özeldir. Stres yapma inan senin enerjin bile etki ediyor uykusuna ve zaman geçtikçe düzenleri oluşuyor. Tecrubesiz oldugumuz icin heralde ilk 40 gün her şeyi büyütüyoruz normal olan seyler bile anormal geliyor onu da 40 gün gecince anlıyoruz. Bir de ilk zamanlarda alışkanlıkları olusmazmis bizim doktorumuz öyle demişti dünyada henüz yabancı bırak seni bilsin babasını bilsin ne kadar temas o kasar güven demişti. İnsallah tez vakitte senin yavrunda düzene girer :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah çok teşekkür ederim