Bebeğim gece üstünü örtmüyor

Sizin bebeklerinizdede varmı bu durum ayakları sıcacık oluyor dışarı çıkarmadanda uyumuyor acaba diyorum bir sağlık problemimi var

Ayaklarını açmıyor ama üstünü benimkide açıuor hep tog da ne alacağımı bilmiyorum

Üstünü komple açıyor benimkide ayaklarını dışarı çıkarmasan vücut ısısıda artıyor üzerini örtünce ama ayaklarını açınca az da olsa uyuyor birşey anlamadım

Benim bebeğim de 6 aylık sürekli üzerini açıyor. Gözlemledim sadece sıcaktan değil, rahat dönmek için de açıyor. Açamazsa sinirleniyor ağlayarak uyanıyor. Yetişip ben açıyorum hemen dönüp yatıyor. Üzerine bir şey örtmediğim zaman sürekli döne döne uzunca uyuyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

Uyku tulumu giydirin çok rahat edersiniz, 2. Ayından itibaren tulumla uyuyor, çorabı da çıkarıyorum artık.Sabaha kadar kesintisiz uyuyor.

Hangi marka alıyorusnjz

Sabah üşütüp gaz çıkarıyor mu :joy:

E bebekten aliyorum 1 tog kullanıyoruz ev sicakligi 25-26, sadece zıbinla uyuyor..Yazın 0.5 toga gececegim

Benimde sıcaktan ağlıyor üzerini açınca susup yatıyor tekme atıp açıyor bebişleri anlamak mümkün değil :joy:

İnşallah canım teşekkür ederim :heart_hands:

Benim bebegim de hic ustunu örtmez hep açar

Demekki bebeğim normalmiş :grin::grin:

1 Beğeni

Benimkide komple açıyor ortunce açıyor

2 Beğeni

Benim oglan da ayni yeminli resmen ustunu ortmeye onun icin tulum gidiyorum mecbur.

1 Beğeni