Bebeğim göğsümü emmiyor

Biz 6 günlüğüz. Göğsümün ucu olmadığı için ememiyor. Süt sağma makinesiyle sağdığımda ucu biraz çıkıyor fakat onu da almıyor. Silikon meme ucuyla emziriyorum. Sizce ucumu nasıl çıkartabilirim? Birrde sağdıkça beya silikon uçla sütüm azalır mı?

1 Beğeni

Hayır canım saginca sütun azalmaz hatta sagdikca artar. Bebek göğüsten ememiyorsa zorlanıyorsa sagim yapip biberonla verebilirsin. İlla mmeden emecek diye bişey yok. Sonuçta anne sütü yiyecek yine.

Enjektör ile ucunu çıkartıp bebegin ağzına koy bnimkide öyleydi

Her emzirme öncesi enjektör kullanırsanız meme ucunuz çıkmış olur. Ben de bu yöntemi denemiştim.

@Züleyha denedim maalesef onla da almadı

Kaderin gönderdiği video onu yapmıştım ben ucu çıkıyor öyle :frowning:ucu anca öyle çıkıyor

Canım bende göğüs ucu olmayan anneyım ucunu degıl kahverengı bölümü bebegın ağzına ıyıce sok ve bebegı ensesınden göğsüne doğru sabıtle emdıkce göğüs uçun çıkacak 2 aylık olduk hıc göğüs uçun yokken sımdı var çok sukur

Benim bebeğim yaklaşık 1 hafta göğsümü tutmadı. Burda önerilenleri sürekli deneyin. Bir müddet sonra bebeğiniz mutlaka tutacaktır. Sadece biraz sabretmeniz gerekiyor.

Canım bizimki de hiç yoktu yani göğüs ucu yani böyle desen hafif bile değildi içteydim benim bebeğim de ilk zamanlar aç kaldı diyebilirim en son süt sağma pompası aldım ama sonuç olarak Bebeğimin benim kendi bedenimden süt içmesi gerektiğini düşündüm göğüs ucu silikon aldım Çok da memnun kaldım Göğüs uçlarım da hafif çıktı Ondan sonra silikonları bıraktım şu an uykusuzlarım çıktı için normal emziriyorum sen de göğüs ucu silikonu kullanabilirsin