Merhaba kizlar
9 aylik bebegim ara sira gozlerini kirpistiriyor. Doktor randevusu aldim ama benzer durum yasayan varmi danışmak istedim . Gubde bir yada 2 kez oluyor. Ciddi bisey olmasindan korkuyorum.
Sürekli yapıyormu, yani her gün mesela birde göz kırpmayı öğrenmiş de olabilir oyun ediyor da olabilir, yada uyku belirtisi olarak da edebilir. Kızım sürekli kulağını tutuyordu doktora götürdüm bakdı bi sıkıntı yok dedi sonra anladımmki uyumak için yapıyor diye. Endişelenecek bişey olduğunu düşünmüyorum ama yinede doktora danışmakda fayda var
Benim kızım da yemek istemediği zaman böyle yapıyor
yemeği ve beni görmek bile istemiyor gibi ![]()
bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Benim kızım da 9 aylık bu arada belki bu ay civarı öğrendikleri bir şey olabilir
Ay bizimkide yapıyo bende acıkcası tedirgin oluyom eşim oyun yapıyo diye ama işte bilemedim bende
Cok teşekkür ederim.bazen iki gun hic yapmiyor sonra oyun oynarken yada yemek yerken yapıyor. Sali gunu doktora gidecegiz bakalım inşallah ciddi birsey yoktur.
Benimkide ![]()
![]()
![]()
Yaa çok şeker ![]()
bence yeni öğrendiği için yapıyo gibi
Bizde yapıyorduk ama şuan yapmıyor ![]()
Teşekkür ederiz. Bende sizler sayesinde öyle düşünmeye başladım icim daha rahat ama yine de emin olmak icin götürmek istedim.
Bizimde arada yapıyor. Sanırım ilk cocuk acemiligimizde var biraz korktuk o yüzden.