Canım benim bebeğimde hasta 1 buçuk aydır mukusu vardı. 4 gindürde öksürüyo sesi kısık hırıltısı var. Dr viral enfeksiyon dedi. Ciğerine inmemiş dedi. Ozaman dedim neden sesi kısık ve öksürüyor. Bişeler söyledi sonra hatırlamıyorm. 2 gündür hava veriyorum. Yani ventolin ve serum. Ama hayla ökrüyor. Sanki hiç iyileşmiuor gibi. Dr antibiyotik vermedi ciğerine inmemiş falan die. Ama bebeğimi kötü görüyorum sesinin kısılmasından ağlıyamıyor bile. Öksürüyor balgamı var gibi sesler çıkıyor. Sence o hava iyi geliyomudur. Bi düzelme yok gibi sanki
Canım buhar ventolin tek başına tedavi değil zaten hava yollarının açılmasını öksürüğün hafiflemisine faydası var ben ve eşim bile öksürdüğümüzde kullanıyoruz faydasını görüyoruz size başka ilaçtamı vermedi antibiyotik dışında. Bize doktor infex antibiyotik verdi 3 gün ağır geçti 1 haftada tam iyileştik şükür. Balgam içinde okyanus suyu kullanıyormusun burun akmayınca geniz akıntısı yapıyor öksürüğe neden oluyor.
Aynen canım öksürüğü ciddiye almak gerek götür hemen. Ailemizde astım bronşit çok var öksürükten çok korkarım ben o yüzden.
Bana bitek hava ve alerji damlası verdi başka bişe vermedi çocukta iyileşiypr gibi durmuyp. Sence antibiyotik kullanmalımıyım
Bunu doktor daha iyi bilir zaten çoğu antibiyotik verme taraftarı değil. Bizim doktorumuzda genelde ilk hafif ilaçlar verir 3 güne geçmesse tekrar gel der bu kez antibiyotik verir. Tekrar bi götür geçmediğini söyle belki farklı ilaç verir. Belki ilk götürdüğünde böyle kötü değildir sonra ağırlaşmıştır dikkat etmek lazım ciğerlerine inmesin.
Pazartesi götürcm canım bakalm ne dicek
11 gün sonunda tamamen geçti burada dursun