Bebeğim grip oldu

Kizlar merhaba. Kızım grip oldu. Sanırım benim yüzümden. Havalar cok soguk gidiyor bu aralar ve mecbur dışarı cikmak zorunda kalıyorum. Birisine birakinca durmuyor ağlıyor. 4 aylık calpol veriyorum bide burnunu açıyorum sürekli ama hırıltısı ve öksürüğu de var. Ne kullanabilirim? Cabuk iyilesmesi icin. Burnunu çekiyorum ama fayda etmiyor

1 Beğeni

Hırıltı ve öksürük varsa doktora gitseniz iyi olacak.

geçmis olsun canim öksürük icin 4 aylik buhar veriliyor canim bizde 2 kez olduk kucük el buhar makinasi aldik eczaneden 6 saatte bir onu veriyordum 2gunde hafifledi 3.gunyok denecek kadar azalmisti cok kucuk oldugu icin oksuruk ilaci falan icemiyorlar sadece buhar veriliyor burundan canim

Dra goturun mutlaka ciğerlere bakılmalı. Bebim bebegimde 14 gunlukken grip oldu. Drumuz dediki iyiki erken farketmişsiniz ciğerlere inip zatureye veya bronşite çevirebilirdi. Bebegim bes gun kovozde kaldı. Sizin bebeginiz buyuk ilac verilir ama ciğerlere bakılması lazım. Gecmis olsun

@zeynep0664 aldıgınız makinenin gorselini veya tam adını markasını paylasabilir misiniz rica etsem.

2 Beğeni

@zeynep0664 tesekkur ederim :+1::bouquet:

1 Beğeni

@zeynep0664 bu ürün için yaş sınırı var mıdır
Benim bebegim 33 günlük. Burun tıkanıklığı devam ediyor. 14 gunlukken grip oldu bes gun kovozde kaldı. Dr tıkanıklıgı normal dedi tıkandıkça biz serumla acıyoruz ama bu cihaz etkiliyse bunu almak istiyorum

bunun icine fizyolojik serum koyup onu buhar olarak veriyorum dr una bir sor istersen canim ben ilk kullandigimda 2.5 ayliktik simdi 5 ayligiz

1 Beğeni

Tamam bir sorayım cok tesekkur ederim

1 Beğeni

rica ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

Bir kere daha boyle olmuştu buhar vermemisti doktor denerim bunu

1 Beğeni