Bebeğim hasta acill

2 3 gündür bebeğim hasta 11 aylık oğlum benden geçti öksürük ateş sürekli yükselip ilaçla düşüyor tekrar yükseliyor halsiz yorgun sürekli yatmak istiyor uyku halinde bugün de defalarca kustu bişey de yiyip içmiyor anne sütü hariç iştahı da kapalı su içse çıkarır hale geldi kustuktan sonra bayılmış gibi oluyor korkuyorum başına gelen var mı neden dir hastaneye gitsem mi bu arada bende antibiyotik kullanıyorum sütümden içiyor ona geçiyor o da kullanıyor ağır mi geliyor acaba ilk kez bugün böyle oldu ne yapcami bilmiyorum

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun bence götürün, bebeklerde hastalık seyri bizle aynı gitmiyor.Sürüntu örneği alırlar hemen, varsa virus tespit edilir, bizim gibi güçlü değiller hastalıkla baş edemiyorlar hastanede belki müdahale ederler biraz rahatlar

1 Beğeni

Teşekkür ederimm

1 Beğeni

Maalesef bizim içtiğimiz antibiyotiğin bebeklere faydası yok

Evet ama zararı da dokunmamiştir inşallah

Sanmıyorum siz doktora götürün Kusması frlan da varmış

Çok geçmiş olsun bir doktora götürün bence

1 Beğeni

En son olarak doktora götürdüm bu aralar salgın varmış ishal kusma çok görülüyormuş bebeklerde kusmamasi için iğne yaptı o zamandan beri kusmuyor ama ishal hala devam ediyor teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Canım bebiş nasıl oldu oğlum da bugün fışkırarak kustu artık hasta olduğu için mi başka bişey mi tetikledi bilmiyorum