Hanımlar 49 günlük bebeğim hastalandı…abileri okula gidiyor 10 gündür falan hastalardi sonra bana bulaştı ben maskeyle geziyorum emzirirken vs ama yinede bulaştı bebeğime de burnu tıkanmış serum fizyolojik sıkıp aspiratörle açmayı denedim ama ağladığı için tekrar tikaniyo emzirirken midesi bulaniyo dün gecede 3 kere kustu çokta emzirmedim halbuki şimdi kucağımda uyuyor bırakınca geri ağlıyor ne yapmam lazım fikir verebilecek varmı acaba
Bizimde öyle üç çocuk olduk ikisi okuyor sürekli hastaların cocukda çok şükür ateş yok ama burnu doluyo ozeliklle geceleri bende sürekli temizliyorum bı ara doktora sordum hiriltisi vardır burnunu temisle dedi başka yakacak bişey yokmuş kusma bizimde çok hastaliktanmi bilmiyorum 56 günlüğüz
Bide kusmadan da kaynak lanoyor sanırım genzune gidiyo kusmuk ondan sonra oluyor
Sanki boğazinda kıl varmış gibi ses çıkarıp kusuyo baktım bişey görünmüyor bende temizliyorum sürekli bugün 4 5 kere temizledim burnunu …İnşaallah ilerlemeden iyileşirler![]()
Genzi akiyosa oda mide bulantisi yapar ondanda kusabilir cok gecmis olsun evi havalandir bol bol hava nemlendirici varsa kullan iyi olur burnunada
Havalandiriyorum sürekli Allah razı olsun ![]()
Geçmiş olsun bol bol burnunu temizle emzir benimde 2 okula giden var bizde hep kapiyoruz doktor bol bol burun temizle dedi atesi olursa carpol ver canım hatta agirsa 1 çay kaşığı ver gece uyut sabaha daha iyi kalkkar ben ağır olduğunda verdim
Benim bebegimde yeni atlattı tam 15 gün sürdü burun tıkanıklığı. Serum fizyolojik(şırınga ile) kullandık dr bana saat başı yapabilirsin bu işlemi demişti
Tıkanma durumuna gore saat bası veya iki üç saatte bir açıyordum. Gecede uyumadan once muhakkak acın. Beslenme oncesi aç karnına yapılması gerekiyor. Diğer türlü kusabilir. Birde geniz akıntısı ve serum fizyolojik birazda olsa mideye gittigi için bulantı yapıp kusturabiliyor. Ateş öksürük falan varsa dra gidin mutlaka ciğerlerine inme durumu olabilir Allah korusun. Geçmiş olsun
İnsalalh benimkide huzursuz bu aralar durmuyo özelikle geceleri burnunda hırıltı ile uyanıyor temizliyorum baya kalım mukus çıkıyor bizimkide hasta heralde rabbim şifa versin hepsine geçmiş olsun
Dogduugub beri arada kuru öksürük oluyor ama heralde kusamakdan yada alerjidn doktors sordum ondan bişey olmaz fazla olursa nefes alamazsa getir dedi
Bugün götürdüm doktora kalça ultrasonu vardı gitmisken gösterdim 6 aydan kucuk çocuklarda üst solunum yolu enfeksiyonu akciğere inme olasılığı varmış bianda bile kotulesebilir zatürreye çevirir dedi göğsünü takip et dedi nefes almasında herhangi bi değişiklik görürsen hemen getir dedi