Bebegim ın karnı gurulduyor

2 haftadır bunu fark edıyorum . Hep emzırırken karnı gurul gurul edıyor neden acaba .kızım 3 aylık

Aynı şeyi biz de yaşıyoruz… Oğlum 3 aylık. Ben başa gazı var herhalde sancıdır ya da hava mı yutuyor diye düşünüyordum. Doktor “Bağırsakları hâlâ düzene binme ve yerleşme sürecinde her guruldama gaz sancısı veya açlık değildir endişeye gerek yok” demişti simdi cok takılmıyorum bu nedenle. Vücudunun en hızlı gelişim gösterdiği aydayız eklemlerinden gelen çıt sesleri ya da karından gelen guruldamalar hep normal kabul ediliyor :woman_shrugging:t2: Büyüyor annesi :smiling_face_with_three_hearts: Haa elbette gazdan da olabilir o ayrı problem :thinking:

1 Beğeni

Hım o zaman normal bır durum . Gaz degil . Cunku hep doyurdugum zaman gurul gurul edıyor. Usutmus gıbı ama usutmuyırda . Neyse cok endıse etmeyım o zaman​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Geçen gün elbise değiştirirken kolu çit etti nasıl korkmuştum normal yani :sweat_smile: benimkinin de karnı gurul gurul bende benim yediklerimden karnı agriyo diye düşünmüştüm

Bedenleri çok hızlı büyüyor hepsi bu :face_with_hand_over_mouth: normal yani :heart:

1 Beğeni