Kizim mama biberon hic birisi ni tutmuyor sutum azaldi doymuyor ac yaşıyor resmen ne yapacam sutum nasil cogalir
Ne oalack halimiz mama yok ek gida yok kucuk sutum az 3 bez değişiyorum gunde az az cis 3 gundur kaka da yok cok afedersin iz
Ben power pumping yöntemiyle arttırdım kesinlikle öneririm
İşe yarıyor devamlılık olduğunda kesilmiyor danışmanlık almıştım süt arttirma için
Benimde ilk gelmedi sonradan hep az az geldu biraz mama vermek zorunda kaldım mecbur sonra düzenli geldi bu dönemde bnada rezene cayı dediler dere otu bol bol kayısı kompostosu kuru meyve hemşirem bile dedi sağlık ocağında ki tarhana çorbası iç bol sıvı demişti
Sütünüz cogslmasi için tahin helvasi yiyin uyuyun kslktiginizda farkı göreceksiniz.ama bol bol yiyin
Humana Still Tea Emziren Anne Çayı Anne Sütü Artıran 200 g Fiyatı - Trendyol Süt arttırıcı çayı deneyın masallah diyeyım ben çok faydasını görüyorum . Ayrıca dut ve incir kaynatıp gün içinde sureklı için
Canım mamayı eds sistemi ile vermeyi dene istersen. Youtubede videoları var medikallerde satılıyor. Göğsünden mamayı icmedi için.
Sıvı tüket karnını iyice doyur çorba bitki çayları uyu sonra. Bizim ev aktar gibi herşey denedim. Sıvı şeyler yiyip yatmak işr yaradı bnde birde bol su
Kaju fistigi ye uyurken dene
Bestlak damla sütü arttiriyor diye yazmistilar bir cok anne de memnunmuş ,gercekten arttiriyor dediler,istersen bi alip dene canim