Bebeğim nasıl büyür

Kızlar bebeğim iki aylık az kilo aldı herkes gelişmemiş dedi doktora götürdüm birşeyi yok aglasada emzir diyor ee öylede olmuyor ki mama vermiyorum sevmiyo biberonu da çok açken içiyor 30 CC tek nasıl emzircm bende mi hata var acaba her elini ağzına götürdüğünde hemen meme veriyorum ama 2 dk emmiyor çok aç kalsa da on dk emiyor en fazla

Bebek kendine yeteri kadar besin alıyor ama bebiş uyuyunca uyandirma zaten acikinca aglar benimki de iki aylik elhamdülillah çok şükür kilosu baya bi ileride ben hic bebeğimi uyandirmiyom acikinca emzirp tekrar uyuyo birde ben emzik kullanıyorum emzik cok çabuk acıktıryo sende boyle boyle daha fazla emzirceksin

Kilosu kac bu arada

Doktor gelişimi için ne diyor? Kaç kilo doğdu ve şuan kaç kilo? Boy ve baş çevresi gelişimi nasıl?

Bence çevreye kulaklarını kapat canım

Doktorun iyi olduğunu söylemiş sağlıklı çocuk demek kilolu çocuk demek değildir etrafı boşver sen, bizim doktorumuz bebeklik döneminde kilosu fazla olan bebeklerin ileride kilo alımına daha yatkın olabileceğini söyledi eğer çocuğun persentil değerleri içerisindeyse hiç sıkıntı yapma önce emzir iki memeni de baktın ağlıyo doymamış mamayı öyle ver

2 Beğeni

Genetik zayıfız zaten bende öyle doğuma gittiğimde çok küçüksün dediler bebeğimde bana çekmiş doktor normal dedi sadece anne sütü ile millet delirtiyor beni valla

1 Beğeni

Doymasa mama veririm ama mama istemiyor demek ki doyuyor Bikere doymadı verdm mamayı bana çekmiş kızımda zayıf

1 Beğeni

Çok güzel işte doyuyosa ne mutlu annesi sana boşver çevredekileri

1 Beğeni

Doyuyordur takılmayın doktor da normal değerlerde görüyosa sadece ekstra iki dk da olsa her boşlukta emzirebilirsiniz. Emin olun aç olsalar asla uyumuyolar kıyamet koparıyolar

Zaten bebekler dogdugunda bi 200 felan alirlar
Sonra tekrar dogum kilosuna geri doner sonra
Sonra almaya baslar bezleri yeterince dolumu
Ona bek aglarken gozunden yas geliyomu
Ona bak demisti bana eve gelen dogum ebem
Icerinin kurudugunu ondan anlarsin dedi.

Hastane su mamayi verdi anne sudune en yakin ve hazir her emzirmede 20 cc
Bebekler ilk 3 aglayarak ifade eder kendini
Annesine babasina

Emzik denedinmi aliyormu
Yada ben bos biberon ucu veriyorum

1 Beğeni

Gözünden yaş akip akmaması neden peki emziği de sevmiyor aç olunca istiyo peki boş biberon ucu neden ki

1 Beğeni