Bugun temizlik yapayım dedım halıları sildim beyaz kalıp sabunla bır ara cok eridi dıye kovadan sabunu cıkartıp köşeye koydum kaşla göz arasında arkamı bır döndüm ustu bası agzı burnu sabun ıcınde vıncıklamıs eridiği için kaptıgım gıbı musluğa goturdum ağzının içini temızledım biraz su içirdim bısey olurmu acaba ![]()
Keşke su ıcımeseydınız kopuklenıyor ıyıce bence sız bır acıle goturun ya ne olur ne olmaz eger uzaksa hastane gıtme fırsatı yoksa kuru ekmek verın kuru seyler verın
Internette su içirin kusturmaya calısmayın yazıyordu ay ne biliyim bu ısın ıcınde ne kadar dikkat etsem illa bısey oluyor
Ay çok geçmiş olsun . Midesi bulanmıyorsa bişey olmaz sanırım bilmşyorum hiç acil yakınsa götürün gösterin dicem de onlar sabuna nasıl bakacaklar ki . Belirti olmadan çok bişeyde yapmazlar sanırım
Bende küçükten bulaşık deterjanı yemiştim annem su vermış bana ağzımdan kopükler hep cıkıyormuş Doktora bıle goturmemişler kuru bır ekmek vermişler bana aha burdayım sana yazıyorum
gözlemleyın ALLAH ın ıznıyle bişi olmaz İNŞALLAH
Çok gecmiş olsun inşallah bişey olmaz büyük bir ihtimal İsal olabilir .çokmu yedi ki kuzum ya
Temizlik maddesi olduğu için bence de hastaneye götürmekte fayda var, geçmiş olsun
İshal olur canim bisey olmaz Allahin izniyle