Bebeğim sadece babasında sakinleşiyor

Kızlar oğlum 7 aylık grip oldu hasta bende sadece uykuluyken ve emerken sakin duruyor. Oynuyorum etkinlik hazırlıyorum uyutmaya çalıyorum sakinleştirici müzikler söyleyip açıyorum kucağımda tutuyorum her yolu deniyorum. Bir süre sonra ağlıyor. Babası hiç birşey yapmıyor omzunda sakince kalıyor ve hemen uyuyor. Neden böyle gerçekten çok üzülüyorum babasında bir çocuğa bakamıyorum duyur iyice kendimi yetersiz hissetmeye başladım

Hic oyle düşünme benimde bebeğim babasina düşkün doğduğundan beri,yetersizlikle alakası yok sadece onu daha cok seviyor diyorym ben

Ayyy bu nasil bisey ya ben bu erkeklerin bencillik duygusunu anlamadım gitti Rahmetli annemin bir sözü vardı kocalarinizi cok sevin ama asla acımayın

Bizimde aynı benim kucağımda sıkılıyor ama eşim hiçbirşey yapmadan dursa bile saatlerce oturuyor, onun sesini duyunca ağlıyorsa susuyor, en güzel gülüşlerini hep babasına çok sinir bozucu bir durum çok iyi anlıyorum. Gün içinde hep bizimle oldukları için onları özlüyorlar sanırım

Benim bebeğim benim yakamdan ayrılmazdı. Şuan 10 aylık babasini gördüğü yerde heyecanlanıyor, benden ona gidiyor, bensiz babasıyla bi yere gitsin beni aramıyor. Ama bazen de huyu değişiyor ben dışında kimseye gitmiyor durmuyor.

Dursada keşke babasında dursa diyeceğin dönemler olucak merak etme. ama enerjiden etkileniyor bebekler sen kendi modunu nekadar düşürürsen bebekde o şekilde olur. Bazen sabah kalktığımda ters uyanırdım kızım o günü bana zindan ederdi. Artık modum olmasa bile kızımı ilk uyandımda bunu belli etmemeye çalışıyorum ve bence etkisi oluyor. Sen niye eksik veya yetersiz olasın ki. Büyün ihtiyaçlarını sen karşılıyosun bırakda babasında sakinleşşin

Bazen bende sakinleşmiyor benim kızım babada sakinleşiyor annede stres hormonu çokmuş bende çok ağlayınca kendi kendime sinirlenip stres oluyorum eşim alınca hemen uyuyor :face_in_clouds:

Biz babacıyız demek ki ne mutlu sana :hugs:

Çoğu zaman işime geliyor benim ağlarken falan veriyorum, uyuyacağında falan paslıyorum ona rahat oluyor :grinning_face_with_smiling_eyes: